OGLASILA SE MAJKA MALOG GAVRILA POSLE SKANDALA NA AUKCIJI RONALDOVE TRAKE: Razočarana sam strašno, neko se neumesno poigrao...
Foto: Humanitarna fondacija, Profimedia

PORODICA U ŠOKU

OGLASILA SE MAJKA MALOG GAVRILA POSLE SKANDALA NA AUKCIJI RONALDOVE TRAKE: Razočarana sam strašno, neko se neumesno poigrao...

Fudbal -

Majka bolesnog mališana Gavrila oglasila se posle skanFeatureddala na aukciji Ronaldove trake.

Podsetimo, na aukciji je došlo do neozbiljnih ponuda pojedinaca pa je suma u jednom trenutku došla do neverovatnih milijardu i 200 miliona dinara, što je dalo lažnu nadu da je novac sakupljen.

Šta da kažem… Vidite da se neko neumesno poigrao sa celom situacijom i razočarana sam strašno. Da su to uradila neka deca, neko ko ne shvata težinu ove situacije u kojoj smo mi… Ne mogu da zamislim da to može da uradi zreo i razuman čovek”, rekla je Nevena Đurđević za nova.rs i dodala da želi da kontaktira vatrogasca koji je uzeo traku nakon susreta kako bi mu se i lično zahvalila.

Kristijano Ronaldo, kapitenska traka, Gavrilo
foto: Profimedia/Printskrin

Pokušavam da stupim u kontakt sa Đorđem Vukićevićem, dečkom koji je našao traku. Ne mogu da dođem do njegovog broja, bili smo zajedno u emisiji ja sam bila onlajn, a on je bio gost. Ne mogu da stupim u kontakt sa njim da se zahvalim čoveku. Verovatno su oni, vatrogasci kontaktirali ‘Limundo’, nemam informaciju sa tog sajta. Verujem da su to uradili samoinicijativno", rekla je Nevena Đurđević.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track