OLE GUNAR SOLSKER: Kavani još nije odlučio gde će igrati sledeće sezone
Foto: Starsport©

OLE GUNAR SOLSKER: Kavani još nije odlučio gde će igrati sledeće sezone

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je danas da njegov fudbaler Edinson Kavani nije odlučio gde želi da igra naredne sezone.Kavanijev ugovor ističe na kraju sezone, ali postoji opcija da se ugovor produži na još godinu dana.

Pregovori o ugovoru se nastavljaju, a Kavanijev otac je prošlog meseca rekao da je njegov sin nesrećan u Engleskoj i da neće ostati drugu sezonu na Old Trafordu.

Spekuliše se da bi 34-godišnji napadač mogao da nastavi karijeru u Boki Juniors, pošto je razgovarao sa upravom argentinskog kluba.

"Naravno, u kontaktu sam sa Edijem. Razgovaramo, a on i dalje nije siguran šta želi da radi sledeće sezone, što je u redu. Ova godina mu nije bila laka, kao ni ostatku sveta, pa želi malo vremena da odluči", naveo je Solšer, preneli su britanski mediji.

Edison Kavani
foto: AP

Očekuje da će Kavani imati veću minutažu u završnici sezone, pošto će Entoni Marsijal gotovo sigurno propustiti ostatak sezone. Do kraja takmičenja u Premijer ligi ostalo je još osam kola, a Junajted bi mogao da odigra i četiri utakmice u Ligi Evropa.

"Siguran sam da ćemo dobiti dobru verziju Edinsona u završnici sezone. On zna da je kraj sezone, da se borimo za trofej Lige Evropa, a i liga ulazi u završnicu. Ostalo je još samo osam utakmica i razmišljamo gde ćemo završiti. On je bio toliko pozitivan u ekipi i oko nje. Radi naporno i nadam se da ćemo uspeti da ga održimo spremnog za narednih šest ili sedam nedelja", rekao je Solšer.

Mančester junajted je drugi na tabeli sa 60 bodova, 14 manje i utakmicom više od prvoplasiranog Mančester sitija i četiri boda više od trećeplasiranog Lestera.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track