PA, OVO JE RAJ NA ZEMLJI: Pogledajte kako izgleda Ronaldova nova vila od "samo" 7.000.000 evra! Sve puca od LUKSUZA
Foto: EPA/Alessandro Di Marco, Youtube

spektakularno

PA, OVO JE RAJ NA ZEMLJI: Pogledajte kako izgleda Ronaldova nova vila od "samo" 7.000.000 evra! Sve puca od LUKSUZA

Fudbal -

Polako se privodi kraju izvođenje radova i opremanje velelepne vile Kristijana Ronalda u Lisabonu, čija se vrednost procenjuje na preko 7.000.000 evra.

Koliko će ova nekretnina biti specifična sama po sebi, govori podatak da su dizajneri morali da pozovu kran, kako bi kroz krov uneli ogroman krevet koji će biti stavljen u spavaću sobu Portugalca.

Zanimljivo, transformacija ove vile podrazumevala je i postavljanje velikog murala u stilu Luja Vitona koji je vredan preko 400.000 evra, a koji će krasiti veliki hodnik na ulasku u penthaus.

Kristijano Ronaldo je potvrđen kao kupac ove nekretnine još 2019. godine, kada su portugalski mediji naglasili da je reč o najskupljoj akviziciji ikada u toj zemlji.

Čak pet dizajnera bilo je angažovano samo na unutrašnjosti vile, a sve kako bi se udovoljilo ukusu probirljivog Kristijana Ronalda i njegove devojke Gerogrine Rodrigez. Pomenuti krevet, mural i čak četiri sobe za decu koje su dekorisane po njihovim željama, samo su deo bogatstva koje se krije iza zidova.

Ovaj penthaus biće jedan od četiri doma, koliko ih trenutno Ronaldo poseduje u svojoj kolekciji i pomoći će mu da se od fudbala odmori onoga dana kada odluči da je svega dosta i ode u penziju.

Govoreći o ostalim nekretninama koje poseduje, treba istaći vilu na portugalskoj Rivijeri na oko pola časa od aerodroma u Lisabonu, potom kuću vrednu 5.500.000 evra u blizini Madrida, te apartman od sedam spratova u Funčalu na ostvru Madeira, koji je kupio 2019. godine. U ovoj poslednjoj žive njegova majka Dolores i stariji brat Hugo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track