OGLASIO SE PARTIZAN POSLE ODLASKA ASANA: Neprijatno smo iznenađeni, podnećemo tužbu FIFA zbog kršenja ugovora!
Foto: Starsport

SAOPŠTENJE

OGLASIO SE PARTIZAN POSLE ODLASKA ASANA: Neprijatno smo iznenađeni, podnećemo tužbu FIFA zbog kršenja ugovora!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem pošto je doskorašnji igrač Takuma Asano napustio klub.

Najbolji fudbaler Partizana ove sezone Takuma Asano odlučio je da svojevoljno napusti klub, a odluku je javnosti saopštio putem društvenih mreža.

Tim povodom oglasio se i FK Partizan saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Takuma Asano
foto: Starsport©

"Fudbalski klub „Partizan“ obaveštava javnost da je igrač Takuma Asano svojevoljno napustio klub, čime je prekršio postojeći ugovor o profesionalnom igranju.

FК Partizan će preduzeti sva pravna sredstva i pred nadležnim organima FIFA podneti tužbu protiv igrača usled neosnovanog odlaska i kršenja odredbi ugovora.

Očito je da je igrač postupio ishitreno, ne samoinicijativno, već po inputu nekoga ko misli da ima onoliko prava koliko ima moći. Stoga, FК Partizan odbacuje kao neosnovane i ucenjivačke sve eventualne izjave igrača Takume Asana u vezi sa njegovim statusom.

Iako neprijatno iznenađeni ovim postupkom igrača, uveravamo sve navijače da je ekipa fokusirana na preostale utakmice, sa željom i ciljem da sezonu okonča osvajanjem trofeja Кupa Srbije", stoji u saopštenju kluba iz Humske.

helikopter, Beograd, policijski čas, Stadion Partizana
foto: Nemanja Nikolić

Ako izgubi Liverpul verovatno može da se pozdravi sa Ligom šampiona, a dvojka primamljivih 2,60. Tipo 0-2, a tako su završena poslednja četiri ligaška derbija ovih timova, vredan je kvote 1,85. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Mančester junajted - Liverpul.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track