MENADŽER TAKUMA ASANA PRUŽIO PODRŠKU PARTIZANU: Solidarnost, a ne egoizam! Ne preuzimamo odgovornost za njegove postupke!
Foto: Starsport

DRAMA SE NASTAVLJA...

MENADŽER TAKUMA ASANA PRUŽIO PODRŠKU PARTIZANU: Solidarnost, a ne egoizam! Ne preuzimamo odgovornost za njegove postupke!

Fudbal -

Menadžer Takuma Asana, Kevin Fjoraneli oglasio se pošto je njegov, sada već bivši, klijent napustio tim iz Humske.

Menadžer Takuma Asana, Kevin Fjoraneli, izneo je svoj stav posle šokantne odluke da Japanac naputi crno-beli tim.

"Kako sam učestvovao u transferu igrača Takume Asana iz Arsenala u Partizan, duboko žalim zbog trenutne situacije izazvane iznenadnim odlaskom Asana.

Takuma Asano
foto: Starsport©

Jednostrani raskid ugovora o radu bez opravdanog razloga najstrožije je zabranjen prema propisima FIFA. Solidarnost treba da vodi naše akcije, a ne egoizam.

Partizan je u više navrata pokušao da reši sve razlike. Mi više ne predstavljamo igrača i ne možemo da preuzmemo odgovornost za njegove postupke.

Partizan je učinio sve moguće da pronađe rešenje i pomogne igraču. Svi mi u Sportfrontu-u podržavamo Partizan u ovoj situaciji", stoji u izjavi doskorašnjeg menadžera Takuma Asana.

Asano je najbolji strelac Partizana ove sezone sa 21 golom, a ekipa je ostala bez njega u samoj završnici sezone i pred finale Kupa sa Crvenom zvezdom, 25. maja na stadionu "Rajko Mitić".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track