TRENER JUNAJTEDA PORUČIO: Moramo da se pojačamo ako želimo da pariramo Sitiju!
Foto: Profimedia

ČESTITAO TITULU RIVALU

TRENER JUNAJTEDA PORUČIO: Moramo da se pojačamo ako želimo da pariramo Sitiju!

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da njegova mora da se pojača kako bi parirala Mančester sitiju, koji je ove sezone osvojio titulu u Premijer ligi.Siti je sinoć osvojio sedmu šampionsku titulu u istoriji kluba pošto je njegov najbliži pratilac Mančester junajted na Old Trafordu izgubio od Lestera sa 1:2. To je peta titula šampiona Premijer lige za Siti, a treća u poslednje četiri sezone.

"Čestitam Mančester sitiju na osvojenoj tituli, zasluženo su šampioni. Oni su nazvani, sa pravom, jednim od najboljih timova koji su bili u Premijer ligi, pokazali su gde je lestvica. Tu mi želimo da budemo. Mi još nismo tamo, oni su postavili lestvicu, a na nama je da napravimo sledeći korak. To je dug proces, a mi znamo šta želimo da uradimo", rekao je Solskjer.

On je naveo da drugo mesto nije pozicija koju želi Mančester junajted, ali da je njegova ekipa u poslednjih 10, 12 dana, otežala posao Sitiju.

"Moramo da budemo dovoljno veliki da im čestitamo. Ne smeta mi to da uradim, ali znamo da želimo da budemo tamo i to je sledeći korak koji moramo da napravimo. Nadam se da sledeće sezone to možemo da uradimo kao ekipa i kao klub. Ako želimo da im pariramo, naravno, moramo da pojačamo našu ekipu", rekao je Solskjer za BT Sport.

Junajted je drugi na tabeli sa 10 bodova zaostatka za Sitijem, a trećeplasirani Lester ima 66 bodova.

Lester je sinoć pobedio na Old Trafordu prvi put od 1998. godine.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track