PARTIZANOV HEROJ IZ SLOVAČKE: Nisam ja bitan, znao sam gde će da šutira penal
Foto: partizan.rs

stojkovićev naslednik

PARTIZANOV HEROJ IZ SLOVAČKE: Nisam ja bitan, znao sam gde će da šutira penal

Fudbal -

Golman Partizana Aleksandar Popović rekao je večeras, posle odbranjenog penala u meču protiv Dunajske Strede, da ne želi da ističe sebe u prvi plan.

"Ne bih isticao sebe jer najbitnija je sledeća utakmica. Večeras će biti malo slavlja, a već od sutra gledamo ka Voždovcu i ostalim utakmicama. Kada je reč o penalu, radili smo analizu i otprilike sam znao gde šutira penal, samo je bilo pitanje dobrog tajminga", rekao je Popović.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su večeras u revanšu pobedili domaću Dunajsku Stredu sa 2:0. U prvom meču, odigranom u Beogradu, crno-beli su slavili sa 1:0.

Golove za Partizan na večerašnjoj utakmici postigli su Danilo Pantić u 20. i Rikardo Gomeš u 80. minutu, a preloman trenutak dogodio se u 78. minutu kada je Popović odbranio penal Andriji Baliću.

Popović je prošle sezone dobijao šansu kao "bonus" igrač, a sada je zamenio Vladimira Stojkovića.

"Ima pritiska uvek i zbog Stojketa, pre svega, jer je on stvarno legenda kluba, a i zbog samog Partizana jer se ovde uvek teži pobedi i samo se to raćuna", rekao je Popović.

Partizan će u narednoj rundi kvalifikacija igrati protiv Sočija.

"Neće biti lagan protivnik, Rusi uvek igraju čvrtso, mada imamo iskustva. Igrali smo sa dosta ruskih ekipa na pripremama... Sa svakim možemo da igramo", rekao je Popović.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 5. i 12. avgusta.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track