03:58

DEKI JE DOKTOR FUDBALA! IMA TAKTIKU U MALOM PRSTU: Trener Hamarbija razbio Čuku, pa komentarisao stratega Zvezde (VIDEO)

PODRŠKA

DEKI JE DOKTOR FUDBALA! IMA TAKTIKU U MALOM PRSTU: Trener Hamarbija razbio Čuku, pa komentarisao stratega Zvezde

Fudbal -

Trener Hamarbija Miloš Milojević zadovoljan je pobedom njegovog tima nad Čukaričkim, ali je osim o utakmici na konferenciji za medije govorio i o strategu Crvene zvezde Dejanu Stankoviću.

Specijalni izveštač Kurira iz Švedske - Miloš Bjelinić

Crvena zvezda doživela je šokantan poraz od Šerifa što je značilo i eliminaciju iz kvalifikacija za Liu šampiona, a Milojević smatra da to nije nešto što se može uzeti za zlo Dejanu Stankoviću.

"Sad viču 'Deki, Deki, Deki', pa Deki je doktor fudbala. Ja vam to kažem ne zato što je moj drug, da nije - ja bih ga zvao i rekao mu da nije. Bili su mu treneri najbolji ljudi na svetu. Ima taktiku u malom prstu. Nije to samo to, mi smo prepotentni u svemu, a onda kada treba nešto da uradimo, prebacujemo krivicu i odgovornost. Isto Čukarički, mislim da je su na dobrom putu, da je ovo korak napred u pravom smeru, da imaju dobru strategiju, organizaciju stručnog štaba. I Zvezda isto - od pet godina, peti put će igrati Evropu, barem Konferenciju. To nije loše", zaključio je Milojević.

Dejan Stanković
foto: Profimedia

Premijer ligu večeras (21.00) otvaraju novi član elite i Brentford i Arsenal, koji želi da konačno napravi dobar start. Kvota na Tobdžije je 1,92, na Brentford 4,10, a na 3+ 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford - Arsenal.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track