LAŽEŠ ME 100 POSTO, LAŽEŠ ME?! Hit reakcija Dušana Vlahovića kada je saznao rezultat utakmice u Portugalu! NEVERICA I RAZOČARENJE
Foto: FSS

SJAJNO

LAŽEŠ ME 100 POSTO, LAŽEŠ ME?! Hit reakcija Dušana Vlahovića kada je saznao rezultat utakmice u Portugalu! NEVERICA I RAZOČARENJE

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Debrecinu selekciju Katara sa 4:0, u prijateljskom meču. Srbija je povela već u drugom minutu, kada je loptu pred gol uputio Filip Đuričić, a Bualem Kuki je loptu poslao u svoju mrežu.

Drugi gol na meču postigao je Luka Jović u 18. minutu, dok je Dušan Vlahović u 60. minutu povećao rezultat. Konačan rezultat postavio je Nikola Milenković u 85. minutu, kada je postigao gol glavom na centaršut iz kornera.

Svoje utiske nakon meča izneo je strelac trećeg pogotka Dušan Vlahović čija je reakcija na rezultat u Portugalu sve slatko nasmejala.

Naime, Vlahović nije znao da je Ronaldo postigao još jedan pogodak u nadoknadi meča za pobedu svoje selekcije, pa je kroz osmeh i u neverici dobacio Đuričiću - Lažeš me sto posto, lažeš me? Na šta su mu svi potvrdili da je Filip u pravu što je kod Dušana izazvalo ogromno razočarenje.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku od 2:40.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track