MITAR ODUŠEVIO PIKSIJA! Selektor otkrio da je naš napadač ZBOG SRBIJE mnogo rizikovao: RETKO KO BI UOPŠTE POMISLIO DA IGRA!
Foto: Starsport.rs

KAPA DOLE, MAJSTORE

MITAR ODUŠEVIO PIKSIJA! Selektor otkrio da je naš napadač ZBOG SRBIJE mnogo rizikovao: RETKO KO BI UOPŠTE POMISLIO DA IGRA!

Fudbal -

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je nakon meča sa Republikom Irskom da je napadač Aleksandar Mitrović zbog reprezentacije rizikovao zdravlje.

Fudbalska reprezetnacija Srbije odigrala je nerešeno protiv Republike Irske, 1:1, u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Mitrović je odigrao ceo meč, iako je zbog povrede koju je doživeo na meču sa Luksemburgom u subotu bilo pitanje da li će uopšte biti u sastavu na utakmici u Dablinu.

Hrabri golgeter je stisnuo zube i sa ogromnim podlivom i rasekotinom ispod oka izašao na teren i borio se kao lav do poslednjeg sudijskog zvižduka, a njegov gest oduševio je selektora Srbije.

"To je neverovatno sa kojom on željom i voljom igra. Retko koji igrač bi sa tom vrstom povrede uopšte pomislio da izađe na teren, a kamoli da igra. Jednostavno, to zaslužuje apsolutan respekt", kaže Piksi i dodaje:

"Borio se zaista fenomenalo, iako je rizikovao da bude još teže povređen, jer je ovakva povreda vrlo vrlo nezgodna".

Podsetimo, nakon šest odigranih kola Srbija zauzima drugo mesto u A grupi sa 11 osvojenih bodova. Portugal je prvi sa dva boda više od naše selekcije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track