KAO DA MI JE 12, A NE 58! Murinjo kakvog nismo videli, trčao kao malo dete, a jedan Srbin mu umalo uništio proslavu VIDEO
Foto: Profimedia

Posebni

KAO DA MI JE 12, A NE 58! Murinjo kakvog nismo videli, trčao kao malo dete, a jedan Srbin mu umalo uništio proslavu VIDEO

Fudbal -

Filip Đuričić je umalo pokvario slavlje Žozeu Murinju u njegovoj 1000. utakmici u karijeri, ali je Roma protiv Sasuola stigla do pobede golom u 91. minutu.

Trijumf vučice u trećem kolu Serije A bio je ukupno 639. pobeda Murinja, a do nje je ekipa iz prestonice stigla na teži način, što je Portugalac umeo da proslavi.

Brajan Kristante je doneo prednost Romi u 37. minutu, ali je Filip Đuričić, reprezentativac Srbije, u 57. minutu izjednačio na 1:1.

Puno prilika na obe strane, odbrane golmana, stative i na kraju ipak slavlje za domaće navijače na Olimpiku, ali i za "Posebnog".

Murinjo je slavio gol El Šaravija u 91. minutu kao da je doneo titulu,

- Sve sam lagao! Danima sam pričao igračima da mi nije bitna ova hiljadita utakmica. Ali je postojao ogroman strah od poraza! Srećom, pobedili smo i ja sam trčao kao dete jer se osećam kao da mi je 12, a ne 58 godina - rekao je Portugalac nakon meča.

Kurir sport/Aleksandar Knežević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track