UEFA VERUJE MAŽIĆEVOM NASLEDNIKU Srbin sudi u Ligi šampiona, sa njim na zadatku u Nemačkoj i glavni arbitar sa 165. derbija!
Foto: Starsport©

bravo!

UEFA VERUJE MAŽIĆEVOM NASLEDNIKU Srbin sudi u Ligi šampiona, sa njim na zadatku u Nemačkoj i glavni arbitar sa 165. derbija!

Fudbal -

Srđan Jovanović će u utorak uveče kontrolisati dešavanja na utakmici grupne faze Lige šampiona!

Nakon što je Milorad Mažić završio karijeru, Srđan Jovanović je preuzeo ulogu najboljeg srpskog sudije, a da trenutno boljeg delioca pravde na fudbalskim terenima od njega naša zemlja nema, govori poverenje koje je UEFA ukazala njemu i pomoćnicima.

Novi Pazar - Zvezda

Zvezda je odložila meč s Voždovcem zbog bolesti velikog broja igrača, a s Marakane su poručili da je pitanje i u kom sastavu će moći da izađu danas (15.55) u Novi Pazar. Olakšavajuća okolnost za šampiona je što domaćin neće imati podršku publike. Kvota na dvojku je 1,17, a na kombinazziju 2&3+ 1,65.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Zvezda.

Srpski sudija će stati na centar terena na susretu drugog kola u grupi C između Borusije i Sportinga u Dortmundu. Biće to prvi put ove sezone da Jovanović deli pravdu na utakmici grupne faze Lige šampiona, a tokom karijere je do sada bio glavni sudija na dve utakmice elitnog evropskog takmičenja.

Sa Jovanovićem će na teren Signal Iduna Parka u Dortmundu izaći i njegovi standardni pomoćnici Uroš Stojković i Milan Mihajlović, kao i Novak Simović koji je nedavno bio glavni arbitar na 165. večitom derbiju, a koji će u Jovanovićevom timu biti četvrti sudija.

Tridesetpetogodišnji Srđan Jovanović je u profesionalnom fudbalu kao sudija debitovao kao dvadesetosmogodišnjak na utakmici Radničkog i Donjeg Srema u Super ligi Srbije, a od 2015. godine je priznat od strane FIFA.

Srđan Jovanović, učinak ove sezone:

Kvalifikacije za Ligu šampiona: 1 utakmica, tri žuta kartona

Kvalifikacija za Ligu Konferencija: 2 utakmice, sedam žutih kartona

Super liga Srbija: 5 utakmica, 22 žuta kartona, jedan penal

Kurir sport/A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track