OTVORILA JE VRATA I ZATEKLA MUŽA SA DRUGOM: Uhvatila bivšu zvezdu Reala sa najboljom prijateljicom FOTO
Foto: Instagram PS

skandal trese argentinu

OTVORILA JE VRATA I ZATEKLA MUŽA SA DRUGOM: Uhvatila bivšu zvezdu Reala sa najboljom prijateljicom FOTO

Fudbal -

Nekadašnja argentinsla teniserka Žizela Dulko prolazi težak period, nakon što je supruga bivšeg fudbalera Reala Fernanda Gaga uhvatila u prevari.

Ona je zatekla supruga u seksu sa ljubavnicom, u spavaćoj sobi njihove porodične kuće, a da stvar bude još gora, radilo se o najboljoj prijateljici njegove supruge Veroniki Lafite. Porodice su se družile, deca išla zajedno u školu...

Sve je potvrdila argentinska novinarka Sintija Fernandez. - Otvorila je vrata i videla Fernanda sa drugom ženom. Oni su se venčali pre deset godina i imaju troje dece. Uvek su se držali dalje od javnosti. Razdvojeni su zbog prevare.

Izgleda dobro obaveštena novinarka je dodala:

- Prevario je sa njenom najboljom drugaricom. To je grupa u kojoj su mame iz škole. Žizela ih je sad upisala u drugu školu.

Bivši fudbaler i teniserka su u braku su od 2011. godine i imaju troje dece. Ona ima 36 godina, a iza sebe četiri osvojene titule u singlu i 17 u dublu. Najbolje je bila rangirana u novembru 2005. godine, kada je bila 26. na svetu.

Ovaj 35-godišnjak odigrao je 61 utakmicu u dresu Argentine od 2007. do 2017. godine i predstavljao je zemlju na Olimpijskim igrama 2008. i Svetskom prvenstvu 2014. godine. Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track