BIVŠI SELEKTOR OCENIO SADAŠNJEG Muslin gledao Srbiju i poručio Piksiju: Fudbaleri su kvalitetniji od ove igre!
Foto: Profimedia

orlovi

BIVŠI SELEKTOR OCENIO SADAŠNJEG Muslin gledao Srbiju i poručio Piksiju: Fudbaleri su kvalitetniji od ove igre!

Fudbal -

Slavoljub Muslin je Srbiju odveo na Svetsko prvenstvo u Rusiji nakon čega je smenjen, a sada je govorio o rezultatima i igri nacionalnog tima pod komandom Dragana Stojkovića Piksija.

Kada je reč o poslednjem okupljanju reprezentacije, najvažnije je što je Srbija stigla do šest bodova, smatra Muslin uz želju da reprezentacija ubuduće zaigra bolje.

- Igre nisu bile možda na nivou kvaliteta igrača, ali to su utakmice u kojima treba uzeti bodove i plasirati se na Mundijal. Igra je u drugom planu, rezultat je važan - rekao je Muslin u razgovoru za Maxbetsport.

Iskusni stručnjak je zatim govorio o utakmici koja je za naše momke biti ili ne biti kada je reč o aktuelnim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Slavoljub Muslin
foto: Starsport©

Muslin se prisetio prvog meča Srbije i Portugala i dodao da je za naše momke bolje što će, najverovatnije, morati da idu na pobedu u Lisabonu.

- Videvši zbivanja u prvom poluvremenu utakmice u Beogradu niko nije bio optimista. Međutim u drugom poluvremenu smo stigli prednost Portugalije i izjednačili na 2:2. Ne znam kakav će da bude rezultat Portugalije protiv Irske, ali možda je i dobro što moramo da idemo na pobedu. U fudbalu je sve moguće - zaključio je Slavoljub Muslin.

Reprezentacija Srbije će 11. novembra igrati prijateljski meč protiv Katara, a istog dana će Portugal gostovati Republici Irskoj. Meč odluke zakazan je za 14. novembar u Lisabonu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track