TRENER PARTIZANA NE RAZUME JAVNOST! Stanojević: Ljudi, ne može svaka utakmica da se dobije!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TRENER PARTIZANA NE RAZUME JAVNOST! Stanojević: Ljudi, ne može svaka utakmica da se dobije!

Fudbal -

Šef stručnog štaba Partizana istakao da njegov klub nije bio nemoćan protiv Belgijanaca, dodavši da je utakmica mogla da se završi i nerešeno

Trener Partizana Aleksandar Stanojević tvrdi da Partizan nije pao u formi, niti ima ikakav problem u igri, uz podsećanje da je gol-razlika u Superligi Srbije impresivna 36:3, dok u grupi Lige Konferencije je primljen samo jedan gol i to u četvrtak od vodećeg na tabeli belgijskog Genta. Crno-beli u nedelju gostuju ekipi TSC u Bačkoj Topoli na njihovom modernom stadionu izgrađenom po evropskim standardima. Početak utakmice je u 13.30 časova.

Aleksandar Stanojević, Partizan, Gent
foto: @starsport

Iako preovlađuje mišljenje da Parni valjak u poslednjih dvadesetak dana ne deluje moćno kao u prvih dva meseca sezone, da teže dobija utakmice, kao i da je bio nemoćan protiv Genta u Humskoj, kako je istaknuto i u naslovu izveštaja u Kuriru, Stanojević se ne slaže sa tim ocenama i poteže svoje argumente da bi demantovao većinu iznetih stavova i mišljenja. Šef stručnog štaba lidera na tabeli ne vidi nijednu stvar u igri njegovog tima zbog koje bi bio zabrinut pred naredne mečeve.

- Nemamo nikakav problem! Primili smo jedan gol u Ligi konferencije samo od Genta, izgubili jednu utakmicu, koja je mogla da se završi nerešeno. Igrali smo protiv ekipe koja nam nije dozvolila da iskažemo svoje kvalitete, ali nismo bili nemoćni - izjavio je Stanojević.

Osvrnuo se trener Partizana i na prethodna dva meča u Superligi, koja je Partizan rutinski rešio u svoju korist.

- Protiv Radnika smo imali 27 udaraca na gol, a oni nas nisu ugrozili nijednom. Da smo pobedili 2:0, a oni pogađali precku i stativu, onda bih rekao da imamo problem. Napredak je bio u dobrom momentu, a isto nije uputio šut ka našem golu. Može TSC da nas pobedi, jer nije normalno da dobijete sve utakmice, ali za nas sve osim trijumfa u Bačkoj Topoli je neuspeh. Zato nema razloga da budemo poljuljani. Nemamo problem. Sa punim samopouzdanjem, sa energijom se borimo za titulu - poručio je Aleksandar Stanojević.

Uprava zamera Stanojeviću zbog crvenog kartona

Kako Kurir saznaje, uprava Partizana zamera treneru Aleksandru Stanojeviću zbog crvenog kartona dobijenog posle utakmice protiv Genta! Pojedini istaknuti članovi Upravnog odbora smatraju da je nedopustivo da treneru ekipe takvog renomea u Evropi bude pokazan crveni karton nakon završetka utakmice, zbog čega Stanojević neće sigurno moći da vodi tim na meču protiv Genta u Belgiji.

Pohvale za Saničanina, Vujačića, Zdjelara i golmana Popovića

Poraz od Genta svima je teško pao u Partizanu, pogotovo navijačima, kojih je bilo oko 10.000 na stadionu u Humskoj ulici. Crno-beli su podbacili, a Stanojević je ipak izdvojio četvoroicu igrača koji zaslužuju pohvale, uprkos neuspehu protiv odličnog Genta.

- Za mene su Saničanin, Vujačic i Zdjelar bili iznad ekipe. Golman Popović i njih trojica su bili na visini zadatka, rešili su neke teške situacije, uspeli da se izbore sa protivničkim igračima - kazao je Stanojević.

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track