02:10

OMRAŽENA ŽENA GOLMANA! Nekadašnja direktorka Partizana, Borjana dovela u Zvezdu VREĐA JE 30.000 NAVIJAČA

stresan momenat

DAMA SAM I KAD ME VREĐA 30.000 NAVIJAČA! Sneža Borjan o pogrdnom skandiranju: Žene fudbalera Zvezde PLAČU NA DERBIJU zbog mene

Fudbal -

Snežana Borjan je majka petogodišnjeg dečaka i uspešna poslovna žena, ali činjenica da je supruga golmana Crvene zvezde dovoljan je razlog da joj sa tribine navijači i mrzitelji pogrdno skandiraju!

"Ja sam dama i gospođa i kad me vređa 30.000 ljudi i skandira moje ime. To je baš stresan momenat za ženu. Gledala sam žene fudbalera Crvene zvezde koje su plakale zbog mene na derbijima. Ja to stoički podnesem i nasmejem se tako da sam dama u navijanju. Nema kod mene previše reči i skakanja", rekla je Snežana u jutarnjem programu Kurir televizije.

Dodaje da na vređanje sa tribina uspeva da ostane imuna jer je svesna sebe, svoje porodice i ciljeva. Nekadašnja funkcionerka Partizana objasnila je i kako je postala omražena kod navijača.

Sneža Borjan
foto: Kurir TV

"Iako sam bila direktorka marketinga u Partizanu, lično sam bila karika i borila se da Milan dođe u Zvezdu. To svi znaju. Nisam zaslužna da me neko vređa, kao bilo koju majku i suprugu. Drugo je skandiranje Borjanu, to je drugo", navodi supruga golmana kanadske reprezentacije.

Snežana kaže da se prvi put u istoriji svetskog sporta dešava da se više skandira ženi fudbalera nego samom fudbaleru.

"Sad ima i tog plaćanog navijanja na utakmicama. Niko se u istoriji sporta nije toliko vređao kao što su mene i niko ništa ne preduzima, a videli smo kada se vređa neki političar ili sportsta, to odmah prestane", dodala je Snežana koja nije želela da otkriva druge razloge za neadekvatne povike osim nečije isfrustriranosti i nemoći.

Sneža Borjan
foto: Kurir TV

Naglasila da je Milan Borjan napravio izvanredan uspeh u Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

"Nekome smeta, njegova najslabija karika je njegova emocija, a to sam ja. Ali ne mogu da me iznerviraju, zato što su nebitni", poručila je svim neprijateljima supruga fudbalera.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track