SVE OČI U TORINU UPRTE U DUŠANA VLAHOVIĆA: Najskuplji fudbaler u istoriji Srbije debi sa Veronom čeka u "Ronaldovoj sobi"
Foto: AP

TRANSFER DECENIJE

SVE OČI U TORINU UPRTE U DUŠANA VLAHOVIĆA: Najskuplji fudbaler u istoriji Srbije debi sa Veronom čeka u "Ronaldovoj sobi"

Fudbal -

Kako je Kurir i najavio, reprezentativac Srbije debitovaće u nedelju uveče za Juventus, a noć pre utakmice fudbaleri Stare dame provešće u karantinu

Kako je Kurir i najavio, najskuplji srpski fudbaler u istoriji Dušan Vlahović, debitovaće u nedelju uveče u Torinu za Juventus, u prvenstvenom meču protiv Verone. Fudbaleri Juventusa u subotu uveče biće u karantinu u svom sportskom centru, a reprezentativac Srbije se nalazi u sobi koju je koristio Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera u istoriji, trenutno prva zvezda u engleskom Mančester junajtedu, u koji se vratio posle odličnih partija u dresu torinske Stare dame. Ronaldo je za Juventus igrao od 2018. godine do letos, a u dresu Juvea je na 98 utakmica dao 81 gol.

Dušan Vlahović
foto: Printscreen

Sve oči u Torinu biće u nedelju uveče uprte u Vlahovića, kome je dobrodošlicu poželeo i argentinski internacionalac Dibala. Vlahović je već dobio automobil na korišćenje, naravno "džip", jer je klupski sponzor i u vlasništvu porodice Anjeli, koja je najzaslužnija što je Juventus ubedljivo najtrofejniji klub u Italiji.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Vlahović je ne tako davno u Fjorentini činio ubitačan tandem sa italijanskim reprezentativcem Federikom Kjezom, sada su zajedno u Juventusu, ali će morati da se pričeka da ponovo zajedno bude najveća opasnost za golmane. Naime, Kijeza je povređen i sigurno će propustiti nedeljni prvenstveni meč, pa će sav teret pasti na Vlahovića, za koga je Juventus izdvojio neverovatnih 82 miliona evra. Vlahović je na Apeninskom poluostrvu još u Firenci već stekao status fudbalske mega zvezde, pa se sada od Vlahovića za početak očekuje da povrati proimat Juventusa u Italiji.

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track