PANKOV U KLUBU 100: Lepo priznanje za Zvezdinog defanzivca
Foto: Fk. Crvena zvezda

JUBILEJ

PANKOV U KLUBU 100: Lepo priznanje za Zvezdinog defanzivca

Fudbal -

Defanzivac crveno-belih Radovan Pankov je na utakmici 30. kola Superlige Srbije odigrao 100. meč za naš klub, a tom prilikom mu je simboličan dres uručio legendarni fudbaler Crvene zvezde Miloš Šestić.

Radovan Pankov je za Crvenu zvezdu potpisao 31. maja 2019. godine.

Za crveno- bele je debitovao 27. jula 2019. kada je na teren istrčao od prvog minuta protiv ekipe Radničkog iz Niša i doprineo pobedi crveno-belih.

Za nešto manje od tri godine provedene u klubu je uspeo tri puta da se upiše u listu strelaca. Dobre igre koje je Pankov prikazao, kao i njegovi saigrači nagrađene su sa dve šampionske titule i osvojenim jednim Kupom Srbije.

Navijači Crvene zvezde će bez sumnje prepričavati utakmicu protiv Kopenhagena na gostovanju i potez Pankova koji je sa sigurnošću izveo dva jedanaesterca i bio uz Borjana jedan od heroja za prolaz u plej-of za Ligu šampiona.

Istorijski duel će biti urezan u srcima kako onih kojima je srce crveno-bele boje, tako i Radovana Pankova koji pokazao kako se bori za Zvezdin grb.

Odbrambeni igrač našeg tima je prošao mlađe reprezentativne selekcije, a najveći uspeh je ostvario 2015. kada je sa reprezentacijom Srbije do 20 godina osvojio Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track