PARTIZAN NE ODUSTAJE OD TITULE: VALJAK PREGAZIO VOŽDOVAC! Rikardo sa dva gola ušao u istoriju crno-belih (VIDEO)
Foto: Starsport

super liga

PARTIZAN NE ODUSTAJE OD TITULE: VALJAK PREGAZIO VOŽDOVAC! Rikardo sa dva gola ušao u istoriju crno-belih (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana na gostovanu u pretposlednjem kolu pobedili Voždovac sa 3:0 (2:0)

Fudbaleri Partizana su očitali lekciju ekipi Voždovca "na krovu" i na terenu sa veštačkom travom ubedljivo slavili sa 3:0 (2:0). Sve je praktično bilo rešeno već u prvom poluvremenu kada je dva gola, oba iz penala, postigao najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš.

Rikardo je tako sa ukupno 37 golova u sezoni oborio rekord Mateje Kežmana i postigao je najviše za Partizan u jednoj sezoni. U nastavku susreta domaćin je krenuo ofanzivno, ali i kada je defanzivac gostiju Vujačić glavom zatresao mrežu sredinom drugog poluvremena sve je bilo rešeno.

Partizan je tako zadržao korak za Crvenom zvezdom, za kojom zaostaje dva boda, pa će odluka o prvaku Srbije pasti u poslednjem kolu. Opet će u centru pažnje biti Voždovac, jer gostuje na Marakani, gde je Crvenoj zvezdi dovoljan samo i bod za odbranu šampionske krune.

1 / 7 Foto: Starsport

Tok utakmice:

Drugo poluvreme

Utakmica je završena

77. minut - Holender imao priliku da povisi prednost, ali nije imao sreće, pogodio stativu!

73. minut - najboljeg igrača utakmice i dvostrzukog strelca za Partizan rikarda Gomeša menja mladi napadač Marko Milovanović

72. minut - još jedean poništen gol Rikarda zbog ofsajda

67. minut - GOOOL - Vujačić, preciznim udarcem glavom dokrajčio je domaćina na terenu sa veštačkom travom na krovu - 0:3

60. minut - pokušaj mladog fudbalera Partizana Terzića, lopta odlazi pored gola.

49. minut - odličan udarac Milojevića sa desewtak metara, golman Partizana Stevanović je dobro intervenisao.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Prvo poluvreme

Kraj prvog poluvremena

45+1. minut - Voždovac pogodio okvir gola, defanzivcu domaćih Mijailoviću lopta prešla preko noge, a umalo da završi u golu gostiju!

39. minut - GOOOL - Rikardo iz penala, opet je najbolji strelac crno-belih precizan sa bele tačke, njegov 37. gol u sezoni. Prethodno je akciju započeo mladi Terzić, a lopta je jednog igrača Voždovca pogodila u ruku - 0:2

37. minut - najbolja prilika za domaćina, opasan šut Litvanca Lasickasa, ali je golman gostiju Stevanović siguran!

29. minut - GOOOL - Rikardo iz penala, precizan sa bele tačke, nakon što ga je prethodno u šesnaestercu oborio Ivezić. Bio je ovo rekordni 36. gol Rikarda Gomeša - 0:1

Rikardo Gomeš
foto: Starsport

22. minut - iskusni vezista Partizana Natho zbog povrede ne može da mnastavi meč, menja ga Holender

6. minut - Rikardo pronašao Meniga u petercu, ali Miloš Kruščić izbija loptu u korner

5. minut - Ćirković šutirao glavom iz trka, malo pored Partizanovog gola

1. minut - posle samo 30 sekundi igre napadač Partizana Rikardo je zatresao mrežu, ali je VAR poništio gol, jer je napadač crno-belih bio u ofsajdu!

Partizan je nakon potvrde MUP-a Srbije da je zaista stigla dojava, saopštio da je u kontaktu sa FK Voždovac, a poslednja informacija koja je stigla iz crno-belih jeste da je početak utakmice odložen za četiri sata kasnije. Novi termin početka susreta je 20.30 časova.

Početak meča je pomeren iz bezbednosnih razloga, jer se radi o javnom skupu!

Voždovac - Partizan (0:3)

Stadion: TC Stadion: Sudija: Andrija Stojanović. Strelci: 0:1 Rikardo Gomeš (29). Rikardo Gomeš (39), 0:3 Vujačić (67).

Voždovac (4-1-4-1): Krunić – Mijailović, Damjanović, Ivezić, Hajdin – Purtić – Lasickas, Milojević, Đurišić, Pantović – Ćirković. Trener. Linta.

Partizan (4-2-3-1): Stevanović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Terzić, Natho, Menig – Rikardo. Trener: Stanojević.

Podsetimo, crno-beli moraju da pobede na ovom susretu kako bi ostavili sebi šansu za osvajanje titule. Crvena zvezda ima pet bodova i utakmicu više pred poslednje kolo.

Osim haosa zbog dojave o bombi, utakmici na "krovu", prethodilo je saopštenje Partizana zbog dešavanja sa utakmice crveno-belih u Kruševcu. Prethodni prvenstveni duel "na krovu" pripao je ubedljivo Partizanu sa 3:0.

1 / 7 Foto: Starsport

Kurir sport

Bonus video:

00:58

Dojava o bombi u Beograđanki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track