SRBIJA IMA DVA IGRAČA U IDEALNOM TIMU LIGE EVROPE: Ogromno priznanje za Mirka Ivanića! Tu je i šampion Filip Kostić!
Foto: www.crvenazvezdafk.com, Profimedia, Shutterstock

potvrda sjajne sezone

SRBIJA IMA DVA IGRAČA U IDEALNOM TIMU LIGE EVROPE: Ogromno priznanje za Mirka Ivanića! Tu je i šampion Filip Kostić!

Fudbal -

Dvojica srpskih fudbalera imaju ukupnu ocenu od 7,33

Velika čast i priznanje za srpski fudbal i našu državu. Dvojica igrača, Filip Kostić i Mirko Ivanić izabrani su u idealnu postavu UEFA Lige Evrope od strane specijalizovanog sajta Sofascore.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Filip Kostić bio je najbolji fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta osvajača ovog takmičenja. Posle neverovatnog finala u Sevilji, nemački klub je nakon penal serije bio bolji od škotskog Glazgov Rendžersa (1:1, 5:4), a Kostić je uspeo da osvoji svoj prvi evropski trofej u karijeri.

Filip Kostić
foto: Profimedia

Sa druge strane, izbor Mirka Ivanića u idealnih 11 Lige Evrope vrhunski je dokaz sjajne sezone Crvene zvezde u ovom takmičenju. Fakat je da je Mirko Ivanić bio najbolji fudbaler crveno-belih. Njegov prelep gol na Marakani u duelu protiv Ludogoreca i dalje se vrti na raznim evropskim televizijama. prepričavaju se sjajni performansi protiv Brage, Mitjilanda i Rendžersa.

Obojica srpskih fudbalera dobili su na kraju ocenu 7.33 koja je parametar svih karakteristika i osobina tokom takmičenja. Najbolje ocenjeni fudbaler je Brazilac Markao iz Galatasaraja, sa ocenom 7.55.

Kurir sport/A. R.

Bonus video:

01:52

ALEKSANDAR ČEFERIN ZA KURIR: Pozdrav čitaocima u Srbiji, volite fudbal! KAKO TO DA PREDSEDNIK UEFA NIJE IMAO ZAPAŽENU KARIJERU, A I DANAS DAJE GOLOVE KAO OD ŠALE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track