OVA DEVOJKA JE POTPUNO UNIŠTILA PIKEA: Fudbaler joj se često javljao i pisao o NJENOJ ZADNJICI, evo kako ona izgleda (FOTO)
Foto: Instagram/suzycortezof

NESTAŠNI ŠPANAC

OVA DEVOJKA JE POTPUNO UNIŠTILA PIKEA: Fudbaler joj se često javljao i pisao o NJENOJ ZADNJICI, evo kako ona izgleda (FOTO)

Fudbal -

Posle 12 godina rastali su se Pike i Šakira, a izgleda da je njihova veza neko vreme bila nestabilna

Fudbaler i pevačica su potvrdili da su se rastali bez objavljivanja razloga. Već nekoliko dana mediji širom sveta pišu da je Španac prevario Kolumbijku sa hostesom starom 20 godina, a nakon što je ozvaničen raskid, javila se poznata navijačica Barselone, Suzi Kortez.

Ona je otkrila da je od Pikea često dobijala poruke neprimerenog sadržaja, a da je ćutala dosad iz poštovanja prema Šakiri.

- On je bio taj koji mi je poslao direktniju poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali jesu Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira opvo nije zaslužila - rekla je Suzi za "El Diario NY".

Suzi je objasnila i kako je došlo do kontakta između njega i fudbalera, kao i kako su izgledale poruke koje je dobijala od njega.

- Bila sam prijateljica sa bivšim predsednikom Barse Sandrom Roselom. Kada je Pike saznao, tražio je moj broj telefona i poslao mi je poruku. Kada sam se vratila u Brazil, poslao mi je i poruku na Instagramu. Interesovalo ga je kada ću se vratiti u Evropu, uvek me je pitao za guzu i koliko je velika i da je ljubomoran na Mesija što dobija toliko pažnje od mene. Nikada ovo nisam rekla iz poštovanja prema Šakiri, ali sada sam odlučila da ću reći sve što mi se desilo - zaključila je Suzi Kortez.

Ona je svojevremeno pričala i kako ga supruga Antonela Karuzo, supruga Lionela Mesija, proganja pet godina. Poznato je da je ona veliki ljubitelj Argentinca, a čak ima i njegove tetovaže na telu.

1 / 6 Foto: Instagram/suzycortezof

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja