ODVALJEN OD ALKOHOLA! Najskuplji igrač u istoriji engleskog fudbala spiskao 100.000 EVRA na provod: Platio 116 FLAŠA ŠAMPANJCA!
Foto: Twitter Printscreen

SAMO BAHATO

ODVALJEN OD ALKOHOLA! Najskuplji igrač u istoriji engleskog fudbala spiskao 100.000 EVRA na provod: Platio 116 FLAŠA ŠAMPANJCA!

Fudbal -

Najskuplje pojačanje Mančester sitija bio je toliko stondiran od alkohola da je jedva stajao na nogama

Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš ponovo se našao u središtu skandala.

Britanski mediji prenose da je as Sitija u potrošio 93.000 evra na VIP uslugu i čak 116 flaša šampanjca u jednom hotelu u Las Vegasu.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije fudbaler na kojima se jasno vidi da je stondiran od alkohola i da jedva stoji na nogama.

Nakon osvajanje titule u Premijer ligi Griliš je najpre odmarao na Ibici, a onda je sa desetak prijatelja otišao da luduje u Las Vegasu. Fudbaler je viđen kako napušta jedan luksuzni hotel oko 3 sata posle ponoći, a svedoci navode da je bio toliko pijan da mu je obezbeđenje pomoglo da izađe iz objekta.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da je engleski fudbaler snimljen u alkoholisanom stanju, međutim, do sada nije bio sankcionisan od strane kluba zbog svog neprimerenog ponašanja.

Podsetimo, Griliš je najskuplje pojačanje u istoriji engleskog fudbala. Mančester siti ga je prošlog leta doveo iz Aston Vile za rekordnih 117 miliona evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track