POTPUNO LUDILO! RADNIČKI DOŽIVEO KOLAPS, PA STIGAO DO GOLA U 92. MINUTU! Neverovatna utakmica Nišlija u evropskim kvalifikacijama!
Foto: Kurir sport

KAKAV MEČ

POTPUNO LUDILO! RADNIČKI DOŽIVEO KOLAPS, PA STIGAO DO GOLA U 92. MINUTU! Neverovatna utakmica Nišlija u evropskim kvalifikacijama!

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog odigrali su neverovatan meč u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Iako su imali prednost na poluvremenu, Nišlije su u nastavku doživele potpuni kolaps, pa je Gzira stigla do preokreta, ali je utakmica završena rezultatom 2:2, pošto je Radnički izjednačio u 92. minutu.

Od starta su fudbaleri gostujuće ekipe, koji su na Malti imali veliku podršku navijača koji su iz Niša stigli da ih bodre, imali kontrolu.

Nije bilo puno prilika, ali Radnički je imao kontrolu, pa je, sasvim zasluženo na vreme stigao i do prednosti.

Nikola Štulić, mladi fudbaler koji je "Meraklije" pojačao dolaskom iz Partizana ovog januara, odlično se snašao pred golom domaćina nakon što je loptu prema njemu poslao Lazar Jovanović.

Dvadesetogodišnji centarfor je glavom loptu prosledio u gol i Radnički je od 28. minuta imao prednost koju je sačuvao do kraja poluvremena.

A, onda... Prvo je golman Drobnjak loše reagovao u 56. minutu. To nije bila njegova prva nesigurna intervencija na ovoj utakmici, ali je ovog puta Samuraj to kaznio i izjednačio na 1:1.

Samo nekoliko minuta kasnije, Mlađović je skrivio jedanaesterac, a Samuraj je bio siguran izvođač, pa je od 60. minuta domaća ekipa imala prednost, a činilo se do samog kraja da će ona biti dovoljna da zabeleže i pobedu.

Ipak, u samom finišu, u 92. minutu, Maka Gakou je doneo izjednačenje pogotkom koji drastično menja situaciju pred revanš koji će biti odigran u Nišu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track