03:08

OVA ODLUKA MILOJEVIĆA UMALO DOVELA DO PORAZA! Petrić napravio čudo u svlačionici, dok je TRENER ZVEZDE PROKOCKAO POBEDU

otvoreno

OVA ODLUKA MILOJEVIĆA UMALO DOVELA DO PORAZA! Petrić napravio čudo u svlačionici, dok je TRENER ZVEZDE PROKOCKAO POBEDU

Fudbal -

Nerazumna mi je odluka Milojevića koji je 15 minuta igrao bez napadača. Katai je to pokrivao, a to zapravo nije išlo nikako, rekao je Aleksandar Radonić novinar sportske rubrike u Kuriru.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u 168. večitom derbiju odigrali su nerešeno (1:1) pred oko 17.000 navijača.

- Zanimljivo je to da je i jednom i drugom treneru bio to debi u derbiju. Petrić je imao nekoliko derbija iza sebe, kao igrač i funkcioner, ali nikad kao trener. Milojeviću je ovo bilo vatreno krštenje, ako izuzmemo utakmicu s Javorom u subotu - rekao je Radonić.

Aleksandar Radonić
foto: Kurir televizija

On se dotakao i gola Bukarija za koji se smatra da je jedan od najlepših u poslednje dve do tri decenije na derbijima.

- To je gol za TV špice. Bukari je uhvatio volej slabijom nogom, odnosno levom. Tu golman Popović, koji je inače bio odličan tokom derbija, nije mogao ništa. Zvezda je imala nakon toga priliku da reši derbi, mada se fudbaleri nisu pokazali u tim prilikama kao timski igrači, da sarađuju i reše utakmicu - rekao je Radonić.

Gordan Petrić, Miloš Milojević, 168. večiti derbi, večiti derbi, derbi
foto: Starsport©, www.crvenazvezdafk.com

Radonić se ponovo osvrnuo na trenere.

- Mene zanima šta je to Petrić rekao svojim igračima na poluvremenu, jer Partizan u prvom i drugom poluvremenu, to su dve različite ekipe. U prvih 45 minuta Zvezda je saterala Partizan na njihovu polovinu terena i oni nisu mogli da izađu iz te zamke. Dok je u drugom poluvremenu Zvezda delovala ispijeno i mrtvo, a posebno Katai i Ivanić, njeni najbolji igrači. Nerazumna mi je odluka Milojevića koji je 15 minuta igrao bez napadača. Katai je to pokrivao, ali to zapravo nije ličilo na bilo šta - rekao je Radonić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:38

DOBRO JE ŠTO CRVENA ZVEZDA NIJE PROŠLA DALJE! Fudbalski trener GRUBO objasnio zbog čega je bolje što smo ostali bez LIGE ŠAMPIONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track