ZVEZDA I PARTIZAN NE MOGU U ISTI KOŠ! Terzić odgovorio treneru Partizana: Mi smo nešto najlepše što se dogodilo SRPSKOM FUDBALU
Foto: FK Crvena zvezda

OŠTRO

ZVEZDA I PARTIZAN NE MOGU U ISTI KOŠ! Terzić odgovorio treneru Partizana: Mi smo nešto najlepše što se dogodilo SRPSKOM FUDBALU

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prokomentarisao je izjavu trenera Partizana Gordana Petrića da su večiti najveći problem srpskog fudbala.

Terzić je u razgovoru za Sportski žurnal poručio da je neprijatno iznenađen izjavom trenera crno-belih.

"Ne liči mi na njega. Dugo Petrića znam kao sportistu i džentlmena. Ovo rukovodstvo ga je uvuklo u mulj kojem ne pripada. Nije to njegova retorika. Gordan je nešto lepo što se desilo srpskom fudbalu, umeren je čovek. Ne može u isti koš da stavlja Zvezdu i Partizan. Šest godina dominira i osvaja titule, uspešna je u Evropi, a Partizan je neuspešan. Bez obzira što je Partizanov čovek, ne bi trebalo tako da priča. Što kaže naš narod: krivo sedi, ali pravo besedi", rekao je Terzić.

Generalni direktor crveno-belih ne prihvata da je Zvezda problem srpskog fudbala.

"Možda je Partizan problem i njima treba alibi pred navijačima, jer su neuspešni. Ne može Zvezda biti problem srpskog fudbala kad se Zvezda rezultatima sa 210. mesta rang liste UEFA popela na 34, odigrala 84 velike utakmice u Evropi, uzela toliko koeficijenta da šampion ide direktno u Ligu šampiona, a drugi u kvalifikacije, klubovima donela da dele 25 miliona evra. Crvena zvezda je nešto najlepše što se dogodilo srpskom fudbalu i ne može da bude problem. Izjava Petrića je neutemeljena, neargumentovana i neprimerena. Ne liči mi na njega", smatra Terzić.

Terzić nije propustio priliku da prokomenatariše Petrićevu priču o "pudlicama i vukovima".

"Nije to njegov rečnik, neko mu je poturio. Razumem potrebu da se opravdaju pred navijačima, jer su neuspešni. Treba im opravdanje i neprijatelj, ali neprimereno je da sportista Gordan Petrić to izgovori", ističe Terzić.

Kurir sport/Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track