LAZETIĆ PRED ŽELEZNIČAR U KUPU SRBIJE: Pred nama eliminaciona utakmica, imali smo malo vremena za pripremu...
Foto: Starsport©

KUP SRBIJE

LAZETIĆ PRED ŽELEZNIČAR U KUPU SRBIJE: Pred nama eliminaciona utakmica, imali smo malo vremena za pripremu...

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je svaki ishod moguć u eliminacionoj utakmici, kao i da je njegov tim imao malo vremena za pripremu pred osminu finala Kupa Srbije.

"Utakmica pred nama je eliminaciona, što samo po sebi govori koliko je važna i da na njoj možemo da očekujemo sve. Imamo samo dva dana za pripremu, raspored je izuzetno zgusnut, u šest dana igramo tri meča i jedino što je dobro je što su svi na našem terenu", rekao je Lazetić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri TSC-a dočekaće u sredu u Bačkoj Topoli ekipu Železničara iz Pančeva, u meču osmine finala Kupa Srbije.

Lazetić je dodao da Železničar uprkos nastupu u Prvoj ligi ima "superligaški selektiran tim".

"Od dolaska trenera Sivića (Tomislav), koga dobro poznajem i koga zovu 'specijalista za Kupove', jer ih je u Mađarskoj osvojio dva, imaju izuzetnu seriju dobrih rezultata i pobeda. Pratim Prvu ligu i verujem da će sledeće sezone i oni biti u superligaškom društvu", rekao je on.

TSC je u nedelju u 18. kolu Super lige Srbije na svom terenu poražen od Partizana sa 3:2.

Trener TSC-a je istakao da je njegov stav da fudbaleri mogu da igraju na svaka četiri dana, ali je dodao da će zbog fizičkog i emotivnog zamora biti dosta promena.

"Mi se uvek trudimo da izvedemo najbolji mogući tim, odnosno igrače koji su sto odsto spremni za meč i za koje smo uvereni da mogu da nam donesu pobedu . Sigurno je samo da Ćalušić (Josip), zbog suspenzije, neće igrati, a za ostale ćemo proceniti posle treninga", dodao je on.

Napadač TSC-a Stefan Vukić ističe da će utakmica biti zanimljiva, kao i da je Železničar kvalitetan tim koji beleži odlične rezultate u Prvoj ligi.

"Moramo od samog starta da nametnemo našu igru i naš intenzitet. Trudićemo se da budemo maksimalno fokusirani i damo sve od sebe kako bismo došli do pobede i plasmana u dalji tok takmičenja, što nam je od velike važnosti", zaključio je Vukić.

Utakmica TSC-a i Železničara iz Pančeva na programu je u sredu od 16.30.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track