02:14

ŠOK ISPOVEST BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Arkan mi je bio drugi otac, svaki dan smo bili zajedno, kupio mi je prvi mobilni

KURIR TV

ŠOK ISPOVEST BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Arkan mi je bio drugi otac, svaki dan smo bili zajedno, kupio mi je prvi mobilni (VIDEO)

Fudbal -

Legendarni napadač Crvene zvezde Petar Puača gostovao je u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića gde je otkrio više o njegovom detinjstvu, karijeri, ali i ulozi Željka Ražnatovića Arkana i Milenka Mandića Mande u njegovom životu.

Željko Ražnatović, Petar Puača
foto: Shutterstock, Kurir Televizija

- Ja sam odrastao sam sa majkom, dok oca nikada nisam upoznao a sada već imam 50 godina. U mojoj 18. godini u moj život ulazi Arkan i Manda. Željko me preuzima kao svog privatnog igrača i pomaže finansijski u vreme inflacije. Kada su 2 do 3 marke, 1993. godine, bile plate. Arkan nam je dao 35.000 šilinga austrijskih što je 5.000 maraka. U to vreme da ti da neko te pare je kao da ti neko da sad 100.000 evra. Zauzvrat ništa nije tražio, već je bio zaljubljen u mene kao igrača, ali i ja u njega - rekao je Puača.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- On je za mene bio drugi otac. Koliko god on bio loš za neke ljude ili čime se bavio i šta je radio, za mene je bio više nego korektan. Ja sam sa Arkanom i Cecom 7 godina provodio bukvalno svaki dan. On i Manda su mi kupili i prvi mobilni, prvi pejdžer, skupocenu garderobu i satove. Sve to dok nisam otišao u Italiju - rekao je Puača.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track