Najnovije vesti

VELIKA ČAST ZA TREĆU ZVEZDINU ZVEZDU: Potvrđena odluka o povlačenju DRESA SA BROJEM 11 iz upotrebe
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ZVANIČNO

VELIKA ČAST ZA TREĆU ZVEZDINU ZVEZDU: Potvrđena odluka o povlačenju DRESA SA BROJEM 11 iz upotrebe

Fudbal

Na vanrednoj sednici Skupštine FK Crvena zvezda, verifikovana je odluka Upravnog odbora o povlačenju dresa sa brojem 11 po završetku tekuće sezone, u znak poštovanja prema Draganu Džajiću.

Tim potezom, trećoj Zvezdinoj zvezdi će se na još jedan način odati priznanje za sve ono što je učinio za klub, a broj 11 će posle 12 (posvećen navijačima Crvene zvezde) i 26 (povučen iz upotrebe nakon tragične smrti Gorana Gogića), biti povučen iz upotrebe.

To znači da će Osman Bukari biti poslednji fudbaler Crvene zvezde koji će imati tu čast i privilegiju da nosi dres sa brojem 11, s obzirom da će od leta zadužiti novi broj.

Dragan Džajić
foto: Ana Paunković

- Nema reči kojima bih mogao da se zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljsto ste mi učinili. Mislio sam i da će da te potekne suza, ali neće, suzdržaću se. Hvala vam, a ja ću nastaviti da dajem doprinos razvoju i uspehu Crvene zvezde - rekao je Džajić u emotivnom obraćanju na vanrednoj sednici Skupštine FK Crvena zvezda.

Na kraju su iz kluba poslali jasnu poruku: "FK Crvena zvezda se još jednom zahvaljuje Draganu Džajiću, legendi našeg kluba, na svemu što je učinio!", navodi se na sajtu crveno-belih.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja