POZNATA LICA NA TRENINGU PARTIZANA: Hoće li se vratiti u Humsku, ili će samo trenirati sa bivšim klubom?!
Foto: www.partizan.rs

dobro znane face

POZNATA LICA NA TRENINGU PARTIZANA: Hoće li se vratiti u Humsku, ili će samo trenirati sa bivšim klubom?!

Fudbal -

Zanimljivo je bilo na današnjem treningu fudbalera Partizana u SC Teleoptik u Zemunu. Na raspolaganje treneru Gordanu Petriću stavila su se trojica bivših igrača crno-belih.

Gordan Petrić
foto: www.partizan.rs

Čak 26 fudbalera javilo se danas šefu struke Petriću među njima i trojica bivših asova - Miloš Jojić, Marko Šćepović i Nikola Trujić, koji su trenutno bez kluba. Da li će neko od njih trojice ostati u Humskoj, pokazaće vreme.

Strani fudbaleri Rikardo Gomeš, Bibars Natho, Kvinsi Menig, Fuseni Dijabate i Patrik Andrade još nisu stigli u Srbiju, pošto su dobili produženi odmor do 27. decembra.

Marko Šćepović, Miloš Jojić
foto: www.partizan.rs

Fudbaleri Partizana treniraće u Beogradu sve do 12. januara, kada je planiran odlazak u Tursku, na pripreme u Belek pored Antalije. Tamo će crno-beli boraviti do 28. januara i odigrati pet kontrolnih utakmica,

Partizan će prvi meč u Turskoj igrati protiv Univerzitatee iz Rumunije (15. januara), zatim protiv CSKA 1948 ili Lokomotiva iz Plovdiva (19.1), protiv TSC i Austrije Beč (23.1) i poslednju proveru protiv moskovskog CSKA, dan pred povratak u Beograd.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track