ENGLEZI HOĆE JUNAKA FRANCUSKE: Mančester junajted nudi 60 MILIONA EVRA za FRANCUZA koji je dominirao na Mundijalu
Foto: Florencia Tan Jun / Zuma Press / Profimedia

TRANSFERI

ENGLEZI HOĆE JUNAKA FRANCUSKE: Mančester junajted nudi 60 MILIONA EVRA za FRANCUZA koji je dominirao na Mundijalu

Fudbal -

Uprava Mančester junajteda poslala je ponudu Atletiko Madridu, u visini od 60 miliona evra, za transfer Antoana Grizmana.

Tridesetjednogodišnji Grizman bio je jedan od najboljih igrača na Svetskom prvenstvu u Kataru, o čemu najbolje govori činjenica da je imao najveći broj kreiranih šansi za saigrače (22) na celom prvenstvu. Kako prenose britanski mediji, dobre partije privukle su pažnju kluba sa Old Traforda.

Antoan Grizman
foto: Profimedia

U Atletiko Madridu većim delom tekuće sezone Francuz nije oduševljavao svojim partijama, mada je dobar deo utakmica ulazio sa klupe. Pitanje je koliko Čolo Simeone ozbiljno računa na njega u nastavku sezone, pošto je velika razlika u kvalitetu Grizmanovih igara za nacionalni tim Francuske u odnosu na one koje je pružao u Atletiku. Ipak, treba imati u vidu da je Grizman pred Mundijal odigrao neke fantastične utakmice i u dresu "jorgandžija" i to čim je češće bio starter.

Grizman je seniorsku karijeru počeo u Real Sosijedadu, nakon čega je 2014. godine prešao u Atletiko Madrid. Nakon pet uspešnih sezona u Madridu, prešao je u Barselonu 2019. godine, ali tamo se nije najbolje uklopio.

Vratio se u Atletiko prošle godine, prvo na pozajmicu a zatim je dogovoren otkup, ali je pitanje koliko dugo će tamo da se zadrži.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track