SRPSKA ROKADA, ILIĆ U TORINU, LUKIĆ NA PUTU ZA FULAM: Reprezentativci Srbije u jednom danu promenili klub!
Foto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia, Printscreen, Ilustracija

spektakularno

SRPSKA ROKADA, ILIĆ U TORINU, LUKIĆ NA PUTU ZA FULAM: Reprezentativci Srbije u jednom danu promenili klub!

Fudbal -

Srpska fudbalska veza radi u Italiji i Engleskoj. U glavnim ulogama reprezentativci koji su nosili dres Orlova na Mundijalu u Kataru.

Ivan Ilić
foto: Printskrin

Ivan Ilić kompletirao je transfer iz Verone u Torino vredan 15.000.000 evra. Iako je mladi Nišlija bio pred potpisom za Olimpik iz Marselja, taj transfer je propao, a onda Bikovi iz Torina nisu želeli bilo šta da prepuste slučaju. Pojačali su ponudu i za 15.000.000 evra otkupili Ilića od Verone.

Torino je na zvaničnom sajtu objavio vest gde Ivan Ilić drži dres kluba, pod naslovom - Ilić je Bik! Verona je takođe potvrdila prodaju igrača, pa će mladi Srbin potpisati sa Torinom ugovor na četiri godine.

Saša Lukić
foto: Profimedia

Dolazak Ivana Ilića u Torino automatski znači i prodaju Saše Lukića u Fulam. Torino za Srbina traži 12.000.000 evra, dok Englezi nude dva miliona manje, ali i tri miliona bonusa, ukoliko Srbin ispuni određene klauzule. Ako je verovati pisanju italijanskih medija klubovi će pronaći način da realizuju transfer.

Saša Lukić nije bio previše zagrejan da ide u Premijer ligu, iako će igrati zajedno sa zemljakom Aleksandrom Mitrovićem. Međutim, Torino je uspeo da ishendluje transfer, tako da će Srbija od sledećeg vikenda imati trojicu igrača u najjačem fudbalskom prvenstvu sveta, gde pored pomenutog dvojca igra i Luka Milivojević, u Kristal palasu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track