CICIPASOV BRAT MUVA NAJLEPŠU FUDBALERKU SVETA! Ismevali ga zbog LUDOG PREDLOGA, niko nije očekivao da ona PRIHVATI PONUDU, ali...
Foto: Instagram/alishalehmann7

PROŠLO MU JE!

CICIPASOV BRAT MUVA NAJLEPŠU FUDBALERKU SVETA! Ismevali ga zbog LUDOG PREDLOGA, niko nije očekivao da ona PRIHVATI PONUDU, ali...

Fudbal -

Petros Cicipas (22), brat trećeg tenisera sveta, Stefanosa Cicipasa, našao se na meti podsmeha nakon poruke koju je ostavio Ališi Leman (24).

Prema mišljenju mnogih, Ališa je jedna od najlepših fudbalerki na svetu, koja je na društvenoj mreži Instagram skupila blizu 12 miliona pratilaca, a mlađi brat grčkog tenisera imao je ponudu za reprezentativku Švajcarske.

Ališa je objavila fotografije sa teniskog terena i reketom u ruci, a Petros je imao zanimljiv predlog.

"Hajde da igramo miks dubl?", upitao je Grk.

Postao je brzo mladi teniser meta podsmeha po inostranim medijima, ali i društvenim mrežama, ali onda se dogodio preokret u celoj priči.

Tri dana nakon njegovog komentara, kada je čitava stvar već postala viralna, fudbalerka je odlučila da odgovori i da prihvati poziv Grka.

Tada se situacija menja, a Petros čak dobija i izvinjenja. Poznati teniski novinar, Bastijen Fakan, poručio je sledeće:

"Dugujem izvinjenje Petrosu, nisam bio upoznat sa tvojom igrom".

Ališa Leman igra za Aston Vilu i jedna je od najboljih igračica te ekipe.

Atraktivan izgled i provokativne fotografije privukli su veliki broj pratilaca, a po slučaju sa Cicipasom, čini se da i te kako ume da zadrži ljude.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja