KO ĆE SESTI NA UŽARENU KLUPU PARTIZANA? Pitanje koje zanima sve navijače Parnog valjka, ovo su Petrićevi PREDLOZI!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

PETRIĆ IMA SVOJE PREDLOGE

KO ĆE SESTI NA UŽARENU KLUPU PARTIZANA? Pitanje koje zanima sve navijače Parnog valjka, ovo su Petrićevi PREDLOZI!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan trenutno prolazi kroz veoma turbulentan period. Crvena zvezda je u domaćem prvenstvu već napravila veliku prednost, evropska priča je završena porazom od Šerifa, a potom je ostavku podneo i trener Parnog valjka, Gordan Petrić.

Posle kiksa protiv Šerifa, pa kovertirane ostavke šefa stručnog štaba crno-belih, Gordana Petrića, uprava kluba predvođena predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom zakazala je vanrednu sednicu Upravnog odbora, koja će se održati u ponedeljak.

Predsednik Milorad Vučelić održaće sastanak na kojem će tema biti analiza rezultata i podela odgovornosti, a da li će sadašnja uprava napustiti klub iz Humske posle sedam godina i hoće li doći neki novi ljudi, videćemo sutra.

Ono što sada posebno zanima navijače Partizana, jeste to ko će zameniti Gordana Petrića na užarenoj klupi Partizana. Na konferenciji za medije pred meč sa Radničkim iz Kragujevca, Petrić je govorio o razlozima zbog kojih je podneo ostavku, a potom je pomenuo nekoliko svojih potencijalnih kandidata za naslednika na klupi crno-belih.

U pitanju su sve nekadašnji asovi Partizana. Petrić je ponudio kao predloge za novog trenera Partizana Igora Duljaja, Alberta Nađa, Sašu Ilića, Žarka Lazetića i Darka Milaniča.

- I da predložim, da li neko mene sluša ozbiljno? Sigurno da mogu da saslušaju neke moje predloge. Toliko ima kod nas trenera. U našem klubu su dva trenera, tu su Duljaj i Albert, imate trenere kao što su Lazetić i Sale Ilić koji su ponikli u Partizanu, Darko Milanič je isto dečko koji je bio u Partizanovoj priči - rekao je Petrić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track