ĐOKOVIĆ OBEZNANIO MEKDONALDA PA UŽIVAO U DRUŽENJU SA PUBLIKOM: Prvi igrač sveta ponovo toplo primljen u Dubaiju! VIDEO
Foto: Dubai Duty Free Tennis Championship”.

DUBAI

ĐOKOVIĆ OBEZNANIO MEKDONALDA PA UŽIVAO U DRUŽENJU SA PUBLIKOM: Prvi igrač sveta ponovo toplo primljen u Dubaiju! VIDEO

Tenis -

Da je Dubai Djuti Fri teniski šampionat jedan od omiljenih turnira prvog igrača sveta van selekcije onih najvažnijih, videlo se ove večeri u Dubaiju – po završenom treningu “tima Novak” na Centralnom stadionu Ejvijejšn Tenis Centra.

Tokom treninga zatvorenog za javnost i medije – uspeli smo da “pregledamo” fini vez Đokovića u zagrevanju pred nastup protiv neugodnog izazivača iz Slovačke Tomaša Mahača – tokom kojeg je agilni Novak sjajnim servisima, prezicnim vinerima sa obe strane i naročito efikasnim izlascima na mrežu beskranjno mučio Mekenzija Mekdonalda, kome ni prijatelj srpskog asa – njegov trener Marinko Matošević – nije mogao da pomogne. Ukratko – raport sa ovog treniga glasi – sjajno!

01:50

Novak u Dubaiju

Po izlasku sa stadiona, Novaka je – kao uvek – čekala prava mala armija obožavalaca, za koje je naš as imao dovoljno vremena i pažnje da im se posveti. Naročito ga je obradovao dar jednog od njih, zbog čega se posebno zahvalio na engleskom jeziku.

Kako smo prošle godine imali bojazan na koji način će teniska publika prihvatiti Đokovića na prvom turniru posle nemile sage u Melburnu – a ubrzo shvatili da ga u Dubaiju očekuju samo najlepša osećanja i poštovanje – tako smo i sada uvereni da će prvi nosilac turnira biti i prvi izbor u srcima publike u narednih 7 dana u ovom svetski poznatom Emiratu.

Vuk Brajović / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track