EKSKLUZIVNO! SVETSKI HIT: Netfliks snima film o SRPSKOM VEČITOM DERBIJU! Biće otkrivene najveće TAJNE ovih mečeva kroz 5 EPIZODA
Foto: Nenad Kostić

ZANIMLJIVO

EKSKLUZIVNO! SVETSKI HIT: Netfliks snima film o SRPSKOM VEČITOM DERBIJU! Biće otkrivene najveće TAJNE ovih mečeva kroz 5 EPIZODA

Fudbal -

Vodeća svetska platforma za proizvodnju filmova i serija odlučila je da ekranizuje srpski večiti derbi, ekskluzivno saznaje Kurir!

Meč Crvene zvezde i Partizan naći će se uskoro na Netfliksu, ali iz ugla koji još nismo videli.

Snimanje je uveliko u toku, a poseban akcenat bio je na prethodnom, 169. okršaju dva najveća srpska kluba. Kamere ove čuvene platforme tada su zavirile na mesto na koje obično mediji nemaju pristup.

Zanimljivo će sigurno biti videti kako izgledaju pripreme navijača za derbi, ali i šta se dešava unutar samih klubova u danima pre derbija.

1 / 13 Foto: Nenad Kostić

Filmadžijama je srpski derbi već duže vreme bio predmet interesovanja i na celom projektu se pažljivo radilo pre nego što je krenula realizacija. Videćemo kako će sve izgledati u praksi, ali bilo bi lepo da ekranizovani srpski večiti derbi postane svetski hit.

Na ovaj način će meč Zvezda - Partizan postati jedan od malobrojnih velikih fudbalskih derbija o kojima su snimljeni filmovi iz top-kategorije (ne računamo manje i lokalne produkcije).

Sve to imaće pet epizoda, a u okviru njih biće obrađen i put Zvezde do krova sveta i titule najboljeg tima Evrope i sveta.

Očekuje se da ceo projekat bude gotov u narednih nekoliko meseci i zatim da se pojavi na Netfliksu.

U čak osam filmova se pominju Zvezda i Partizan

Osam filmova iz domaće produkcije ima u svom sadržaju Crvenu zvezdu ili Partizan.

Uglavnom u nekoj od scena. Reč je o filmovima: "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Munje", "Kad porastem, biću Kengur", "Montevideo, bog te video", "Montevideo, vidimo se", "Rane", "Vojna akademija" i film u kome je radnja potpuno sportska, a zove se "Ona voli Zvezdu".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track