NEZAPAMĆEN SKANDAL U MADRIDU: Valverde posle meča sačekao na parkingu igrača Viljareala i UDARIO GA PESNICOM?! OSVETA ZBOG SUPRUGE
Foto: AgenciaLOF / Actionplus / Profimedia

NIJE MU ZABORAVIO

NEZAPAMĆEN SKANDAL U MADRIDU: Valverde posle meča sačekao na parkingu igrača Viljareala i UDARIO GA PESNICOM?! OSVETA ZBOG SUPRUGE

Fudbal -

Fudbaler Real Madrida Federiko Valverde napravio je žestok skandal nakon poraza svog tima od Viljareala.

Igrači Viljareala napravili su veliki podvig u 28. kolu La Lige, pošto su na "Santijago Bernabeu" savladali favorizovani Real Madrid nakon preokreta sa 3:2 i tako verovatno okončali šampionsku trku.

Pošto nije uspeo to da učini na terenu, nervozni Fede Valverde rešio je da se posle meča osveti fudbaleru Viljareala Aleksu Baenu za skandalozan komentar koji mu je uputio na meču koji su ovi timovi odigrali pre nekoliko meseci u Kupu Kralja.

Naime, Baena je na meču koji su ovi timovi igrali u januaru nakon žestokog starta nad Valverdeom imao sraman komentar - isprozivao mu je suprugu koja je imala pobačaj.

"Plači sada kada znaš da ti se sin neće roditi".

Valverde mu to nije zaboravio. Sačekao je osvetu i navodno mu pred današnji meč jasno poručio: "Nisam zaboravio šta si mi rekao".

Pokušavao je da mu vrati na terenu, a kako nije uspeo, odlučio je da to učini nakon meča, pa ga je sačekao na parkingu ispred autobusa.

Navodno ga je udario pesnicom u glavu i nakon toga mu poručio:

"Ne diraj mi porodicu".

Igrači Viljareala su navodno snimili incident iz autobusa. Iako su imali nameru da napad prijave policiji, to se na kraju nije desilo.

Predstavnik Viljareala Ksisko Nadal nakon meča napisao je na Tviteru da je Valverde "kukavica". Ali je ubrzo nakon toga izbrisao svoju objavu.

Sudeći po rečima svedoka, na licu Aleksa Baene jasno su vidljivi tragovi žestokog udarca koji mu je zadao temperamentni Urugvajac.

Kurir sport/Sportsport/The Atletich

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track