ZVANIČNO: Poznato u kom će se TERMINU odigrati 173. večiti derbi! Evo KADA će na teren fudbaleri Crvene zvezde i Partizana!
Foto: Starsport

sve je jasno

ZVANIČNO: Poznato u kom će se TERMINU odigrati 173. večiti derbi! Evo KADA će na teren fudbaleri Crvene zvezde i Partizana!

Fudbal -

Crvena zvezda i Partizan igraće 173. večiti derbi u subotu, 20. aprila, od 18 časova! To je definitivna odluka objavljena na sajtu Zajednice klubova Superlige.

U ovom trenutku, Zvezda je prva i ima četiri boda više od drugoplasiranog Partizana, a oba tima odigraće tokom vikenda poslednje kolo pre plej-ofa. Crveno-beli će u nedelju od 17 časova dočekati Železničar iz Pančeva na stadionu "Rajko Mitić", a Partizan će istog dana gostovati Čukaričkom od 19.15 časova u crno-belom gradskom derbiju na Banovom brdu.

Partizan, Crvena zvezda, FK Partizan, FK Crvena zvezda, Večiti derbi
foto: Starsport

Posle toga, timovi Vladana Milojevića i Igora Duljaja spremaće se za poslednji međusobni superligaški okršaj ove sezone, u kojem je Zvezda domaćin jer je dočekala plej-of kao prvoplasirana. U prethodna dva okršaja ove sezone, Partizan je pobedio u Humskoj 2:1 u 171. večitom derbiju 20. decembra, a potom je početkom drugog dela sezone bilo nerešeno na "Marakani", 2:2, u 172. večitom derbiju.

Paralelno sa Superligom, oba tima su i dalje aktivna u Kupu Srbije, pa je moguće da odigraju i četvrti međusobni meč ove sezone u polufinalu ili finalu masovnijeg takmičenja.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:27

171. večiti derbi - atmosfera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track