SEDAM VEZANIH ZVEZDINIH TITULA JE POSLEDICA DOBRE ORGANIZACIJE KLUBA: Slobodan Marović podseća da mora još više za Evropu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

marakana

SEDAM VEZANIH ZVEZDINIH TITULA JE POSLEDICA DOBRE ORGANIZACIJE KLUBA: Slobodan Marović podseća da mora još više za Evropu!

Fudbal -

Slobodan Marović bio je evropski prvak sa Crvenom zvezdom 1991. godine.

Ilija Najdoski, Slobodan Marović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Uoči kraja sezone Slobodan Marović (59) iskoristio je priliku da čestita igračima i stručnom štabu sedmu uzastopnu osvojenu titulu, ujedno 35. u istoriji crveno-belih, kao i da pohvali rad i organizaju kluba.

- Zaista veliki uspeh Crvene zvezde. Zasluge idu klubu počev od organizacije, igrača i stručnog štaba povodom svih ostvarenih rezultata u prethodnih sedam godina. Toliki broj vezanih titula nije ni malo lako osvojiti. Čestitam Crvenoj zvezdi na ogromnom podvigu. Zvezda je u poslednjih sedam godina, od prve titule pa do poslednje, napravila odličnu organizaciju unutar kluba i konstantno se kreće uzlaznom putanjom - rekao je Slobodan Marović i nastavio:

- Biće potrebno još mnogo truda da se postignu još značajniji rezultati u Evropi. Ako se bude nastavilo ovako krupnim koracima, nadam se da će Zvezda stići do još većih rezultata, pre svega na međunarodnoj sceni. Cilj svih nas koji volimo i kojima je Zvezda u srcu jeste da u skorijoj budućnosti vidimo iskorak u evropskim takmičenjima. Naravno da su podjednako bitni prvenstvo i kup, te još jednom čestitam Crvenoj zvezdi.

172. večiti derbi, Partizan, Crvena zvezda, grobari
foto: Nemanja Nikolić

Proslava titule sa stadionu “Rajko Mitić” je zakazana za subotu 25. maj, a čuveni levi bek nije propustio priliku da najavi spektakl na Marakani.

- Titula je osvojena, a pred ekipom je Kup Srbije. Vojvodina je vrlo dobar tim, te se mora ući maksimalno borbeno kako bi se osvojilo takmičenje. Ako sve bude bilo kako treba očekuje nas slavlje duple krune - jasan je Slobodan Marović i dodaje:

- Pozivam sve navijače Crvene zvezde da dođu na proslavu titule, verujem će biti fantastično. Nažalost neću moći da budem na Marakani, ali sigurno ću biti uz klub i igrače. Slavićemo titulu sa distance, a nadam se i duplu krunu!

Slobodan Marović je jedini fudbaler Crvene zvezde koji je sačuvao dres u kojem su crveno-beli postali prvaci Evrope, posle trijumfa na penale, nad Olimpikom iz Marselja u Bariju.

Kurir sport

00:29

Delije, Crvena zvezda, Zenit, Marš na Drinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track