ATALANTA DEKLASIRALA TORINO! Crno-bele je zanimao ishod ovog meča, ovo su mogući rivali Partizana u kvalifikacijama za LŠ!
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

serija a

ATALANTA DEKLASIRALA TORINO! Crno-bele je zanimao ishod ovog meča, ovo su mogući rivali Partizana u kvalifikacijama za LŠ!

Fudbal -

Fudbaleri Atalante pobedili su večeras na svom terenu Torino sa 3:0, u meču poslednjeg, 38. kola italijanske Serije A. Strelci za Atalantu bili su Đanluka Skamaka u 26, Ademola Lukman u 43. i Mario Pašalić iz penala u 70. minutu.

Ishod ovog meča interesovao je i Partizan, što se tiče kvalifikacija za Ligu šampiona, pa su sada mnoge stvari daleko jasnije.

Tim iz Humske ulice i švajcarski Lugano će biti nepovlašćeni na žrebu za 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će povlašćeni biti Fenerbahče (Turska) i Dinamo iz Kijeva (Ukrajina), pa crno-beli mogu da imaju samo ta dva moguća protivnika.

Inače, Partizan svog rivala saznati 18. juna, a utakmice igraju 23/24. i 30/31. jula.

Do kraja italijanskog prvenstva Atalanta će odigrati zaostali meč 29. kola kući protiv Fjorentine. Aktuelni osvajač Lige Evropa je na četvrtom mestu sa 69 bodova i naredne sezone će igrati u Ligi šampiona.

Torino je sezonu završio na dvetom mestu sa 53 boda, koliko ima i 10. Napoli, koji je danas u meču poslednjeg kola na svom terenu u Napulju odigrao nerešeno protiv Lečea 0:0.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track