Lažno pomirenje Antića i Karadžića

Šta li su potpisali

Lažno pomirenje Antića i Karadžića

Fudbal -
Čelnici FSS uveravaju da su još u decembru postigli dogovor s Antićem, a on krajem januara optužio Toleta da mu radi iza leđa

Zar se prijatelji pljuju?Funkcioneri Fudbalskog saveza Srbije istakli su pre neki dan da su još u decembru postigli sporazum s bivšim selektorom Radomirom Antićem, a on je 28. januara izjavio da je predsednik FSS Tomislav Karadžić radio protiv njega.On je tada rekao kako mu je Tole uoči susreta protiv Australije radio iza leđa, a takođe je istakao da nema poruku za predsednika jer je on dovoljan samom sebi. Za ljude koji imaju određeni dogovor i koji nisu u svađi, ove reči ne deluju nimalo prijateljski.Razlog više da sumnja da je dogovor postignut je i činjenica da niko od čelnika „srpske kuće fudbala“ nije otkrio detalje dogovora, kao ni modalitet isplate novca bivšem selektoru. Šture rečenice o rešenom statusu ovog spora nikoga nisu zadovoljile, a najmanje navijače koji žele da znaju šta se tu zapravo dogodilo.Nije tajna da su u ime FSS sastanku sredinom decembra prisustvovali Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković, dok je Radomir Antić bio u prisustvu svog advokata. Šta su se oni to dogovorili, ostaće tajna, jer postoji „klauzula o poverljivosti“.- Dogovor koji smo postigli ima klauzulu poverljivosti i ne mogu da pričam o tome, ali samo mogu da kažem da je on postignut na obostrano zadovoljstvo - kaže generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković.

I Partizan hoće stadionUpravni odbor Partizana izdao je saopštenje u kojem ističe da je spreman da sarađuje s FSS oko izgradnje nacionalnog stadiona.- Pozdravljamo inicijativu o izgradnji nacionalnog stadiona i spremni smo da učestvujemo u realizaciji projekta s resursima i potencijalima kojima raspolažemo. JSD i FK Partizan već duže se pripremaju za rekonstrukciju stadiona i izrađen je deo projektno-tehničke i investicione dokumentacije, koju ćemo staviti na raspolaganje potencijalnim investitorima - stoji u saopštenju UO srpskog šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track