Zvezda objavila rat menadžerima
Foto: TANJUG

Štetni ugovori

Zvezda objavila rat menadžerima

Fudbal -
Ne može da se dogodi da smo nekoga platili 400 ili 500 hiljada evra i da moramo da damo još 40 odsto od buduće prodaje igrača! To ne postoji nigde, navodi Kokeza

Potrpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Slaviša Kokeza, kaže da je postignut konsenzus oko toga da se stane na put štetnim ugovorima koji su sklapani u prethodnom periodu.

"Jednostavno, stav Crvene zvezde je da ubuduće ne igraju fudbaleri čiji su ugovori štetni po klub"., rekao je Kokeza i potom odgovorio na pitanje ko ima štetan ugovor:

"Bolje me pitajte ko nema štetan ugovor. Možda njih petorica od 30. Klinci, Bajković, Dauda, Garido... Nijedan menadžer, ni agencija neće živeti na grbači Crvene zvezde. Ne može da se dogodi da smo nekoga platili 400 ili 500 hiljada evra i da moramo da damo još 40 odsto od buduće prodaje igrača! To ne postoji nigde", navodi Kokeza u razgovoru za Mondo.

On je potom učesnicima u pregovorima sa Zvezdom poručio:

"Već sada mogu da kažem da će svi koji pristanu na procenat od 20 odsto dobiti novac istog sekunda kada taj igrač bude prodat. Za ostale ćemo videti...", zaključio je potpredsednik kluba sa Marakane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track