Borisov: Snažno na Borac

Najbolji igrač Vojvodine spreman za duel sa Čačanima

Borisov: Snažno na Borac

Košarka -
Gosti iz Čačka su uvek opasni, a naročito sada, kada u spoljnoj liniji imaju iskusnog i proverenog Nemanju Protića

Nije krenulo kako treba, ali mora da bude bolje. I to već u nedelju! Vojvodina je potpuno neplanirano poklekla na startu Košarkaške lige Srbije, na premijeri u Novom Sadu protiv užičke Slobode.

Iako su u ovom meču domaćini bili neosporni favoriti, na kraju se ispostavilo da Užičani nose kući oba boda. Najbolji igrač „Lala” Miloš Borisov smatra da je sada pravi momenat za ispravku, a u prvom kolu nije pomogla ni njegova sjajna partija - 21 poen osam skokova i dve asistencije.

"Napravili smo kiks izgubivši od Slobode, i tu nema nikakve dileme. Jednostavno, morali smo mnogo bolje, zato u nedelju moramo da se vadimo protiv Borca", priča Borisov. Iskusni krilni igrač zna odakle preti najveća opasnost. "Gosti iz Čačka su uvek opasni, a naročito sada, kada u spoljnoj liniji imaju iskusnog i proverenog Nemanju Protića. Naravno da njega moramo da zaustavimo ako želimo prvu pobedu u sezoni", govori sjajni bek Novosađana. Borisov je optimist pred nastavak sezone. "Verujem da ćemo od Borca krenuti u pobedničku seriju, iako je konkurencija prilično jaka. Treba nam još samo malo vremena da legnu neke stvari i ekipa će biti odlično uigrana" objašnjava lider Vojvodine Miloš Borisov. Utakmica Vojvodina - Borac na programu je u nedelju 13. oktobra od 20 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track