Zvezda pukla u Kragujevcu

Zvezda pukla u Kragujevcu

Košarka -
Košarkaši Radničkog u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige pobedili crveno-bele iz Beograda sa 84:78 i tako iskoristili prednost domaćeg terena

Bez brejka!Košarkaši kragujevačkog Radničkog pobedili su Crvenu zvezdu sa 84:78 (32:18, 21:24, 17:18, 14:18) u prvoj utakmici polufinala plej-of serije Superlige i tako poveli rezultatom 1:0. Drugi meč igra se sutra (18.00) u Pioniru, gde će domaćini biti crveno-beli. Radnički je tokom čitavog okršaja bio u vođstvu, a ekipa Svetislava Pešića uspela je da im se približi u poslednjim minutima utakmice, ali to nije bilo dovoljno za preokret.

- Prespavali smo početak utakmice, to nije pitanja samo iskustva, možda prevelike želje, ali utakmica se nikad nije dobila u prvoj četvrtini. Napravićemo dobru reakciju za revanš, igrači su pokazali da to mogu i u samom meču - kazao je trener Crvene zvezde Svetislav Pešić.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Sajmon sa 24 i Pavković sa 16 koševa, dok su u poraženom timu najbolji bili Petar Popović sa 15 i Savo Lešić sa 13 poena.

(M. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track