BEZOBRAZLUK TRENERA GALATE: Ataman napustio konferenciju za medije posle meča sa Zvezdom!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Trener Galate čestitao Zvezdi

BEZOBRAZLUK TRENERA GALATE: Ataman napustio konferenciju za medije posle meča sa Zvezdom!

Košarka -

Trener košarkaškog kluba Galatasaraj Ergin Ataman kratko je analizirao današnji poraz od Crvene zvezde i potom napustio konferenciju za novinare pre nego što je bilo prilike da mu se postavi pitanje.

Ataman je odgovorio na pitanje samo jednom turskom novinaru i potom ustao i otišao.

On je prethodno rekao da nije bilo lako igrati u Hali "Aleksandar Nikolić" bez cilja, s obzirom na to da je njegova ekipa ostala bez šanse za plasman u četvrtfinale Evrolige.

"Nije lako igrati u ovakvoj atmosferi bez nekog cilja, a mi smo još pre utakmice izgubili šansu da se plasiramo u plej-of. Nismo imali dovoljno koncentracije protiv agresivne odbrane Zvezde", rekao je Ataman posle utakmice u Beogradu.

Galatasaraj je poražen od Crvene zvezde sa 77:58 u 23. kolu Evrolige.

"Zvezda je veoma dobro počela, posebno Branko Lazić koji je šutirao tri od tri za tri poena, a onda i Marko Simonović koji je igrao veoma lako u napadu protiv Ostina Deja. U drugom poluvremenu su igrali rezervisti i to je bilo lako za Zvezdu, kojoj čestitam", kazao je Ataman.

On je dodao će njegovi košarkaši u narednim evroligaškim utakmicama morati da igraju sa više koncentracije, iako su ostali bez šanse za plasman u osminu finala.

Trener Galatasaraja je u Hali "Aleksandar Nikolić" dočekan zvižducima i negodovanjem navijača Zvezde, koje je pre nešto više od tri godine nazvao teroristima, a posle ubistva pristalice srpskog kluba Marka Ivkovića u Istanbulu.

Za razliku od prošle utakmice dva kluba u Beogradu, na Atamana ovog puta nisu bacani predmeti, a u halu nije ušao sa ličnim obezbeđenjem.

Galatasaraj će u sledećem kolu Evrolige dočekati Real Madrid, dok će Zvezda na svom terenu igrati protiv Bamberga.Bonus video

DELIJE SE SPREMAJU ZA FEŠTU: Atmosfera u Pioniru 35 minuta pred meč Zvezda - Galata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track