KAO STEF KARI I LEBRON DŽEJMS: Evo kako se košarkaši Zvezde pripremaju za meč sa Bambergom
Foto: KK Crvena zvezda

IZMEĐU TRENINGA

KAO STEF KARI I LEBRON DŽEJMS: Evo kako se košarkaši Zvezde pripremaju za meč sa Bambergom

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde iskoristilu su malo slobodnog vremena između treninga pred okršaj 5. kola Evrolige protiv Bamberga da odmere snage u popularnoj simulaciji NBA 2k18 da vide ko je najbolji virtuelni igrač.

Pobedio je Stefan Lazarević.

Stefan Janković, Ognjen Dobrić, Nikola Jovanović i Stefan Lazarević zamenili su na kratko ’’basketaru’’ za džojstike i odmerili snage u popularnoj košarkaškoj simulaciji.

U polufinalu sastali su se Ognjen Dobrić i Stefan Janković, dok je drugi par bio Stefan Lazarević i Nikola Jovanović. Nakon uvodnih provokacija i ’’niskih udaraca’’ usledilo je sudijsko podbacivanje. U neizvesnim duelima pobede su odnela dvojica Stefana - Janković i Lazarević i sve je slutilo na žestoko finale.

Za treće mesto na mini turniru borili su se Ognjen Dobrić i Nikola Jovanović, dok su Lazarević i Janković rešili da u finalu odigraju reprizu NBA finala iz 2017. godine. Janković je odabrao Klivlend, dok je Lazarević igrao sa Golden Stejtom.

Čvrsta odbrana Jankovića sudarila se sa šuterski raspoloženim Golden Stejtom. Finale je malo kasnilo, te je u međuvremenu završena borba za treće mesto. Bolji je bio Dobrić i osvojio ’’bronzu’’.

U finalnom okršaju igrale su se agresivne odbrane, poveo je Janković, ali je Stef Kari bio raspucan pa se prednost polako topila. Lazarević je bio bolji u odlučujućim momentima pa je na kraju odneo zasluženi trijumf.

Pobednik turnira Stefan Lazarević bio je zadovoljan nakon turnira:

’’Pobedio sam na turniru, a prvi put sam igrao. Češće igram fudbalske simulacije, ali izgleda da sam dobar i u NBA 2k. Volimo ovakve akcije jer uživamo u druženju sa navijačima’’, istakao je pobednik.

Usledio je revijalni deo u kom su Zvezdini prvotimci igrali sa učesnicima turnira i pomogli im da se zagreju pred odlučujuće borbe.

Dobra zabava i opuštanje pred okršaj sa Bambergom su bili gotovi. Crveno-beli se vraćaju na teren da izvrše poslednje pripreme pred okršaj sa nemačkim predstavnikom u Evroligi.

(KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track