ONI SE SPOMINJU KAO KANDIDATI ZA KLUPU PARTIZANA: Grobari traže naslednika Mute Nikolića, njihov favorit je bivši kapiten
Foto: Beta / Saša Đorđević

nagađanja traju

ONI SE SPOMINJU KAO KANDIDATI ZA KLUPU PARTIZANA: Grobari traže naslednika Mute Nikolića, njihov favorit je bivši kapiten

Košarka -

Miroslav Nikolić više nije trener košarkaša Partizana, a od kako su krenule priče o smeni trofejnog trenera traju i nagađanja ko bi mogao da ga nasledi.

U najužem krugu za mesto na klupi crno-belih su tri imena: Vlade Jovanović, Darko Ruso i Nenad Čanak, sada trener subotičkog Spartaka.

Kako Kurir saznaje najbliži mestu trenera je Nenad Čanak, koji je i prošle godine u odsustvu tadašnjeg trenera Aleksandra Džikića vodio Partizan na nekoliko mečeva, a kao savetnik bi u Humsku trebalo da se vrati Darko Ruso.

Prema našim saznjanima Čanak je već u Beogradu, a ako se pregovori sa Partizanom uspešno okončaju u četvrtak će se u Subotici oprostiti od igrača Spartaka.

Interesantno je da su sva trojica kandidata već radila u klubu iz Humske, a Čanak je za vreme igračke karijere bio i kapiten Partizana, s kojim je osvojio dve titule šampiona i dva Kupa. Kao pomoćni trener u Mega Leksu radio je od 2012. godine i odveo juniore Mege na završni turnir Evrolige.

Kurir sport

Foto: BETA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: OVO JE SRAMOTA FSS PRED DERBI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track