(VIDEO) JOKIĆ RAZBIO LEJKERSE! Bogdan i Teo delili asistencije, Bobi iskoristio minute!
Foto: AP

Srbi U NBA

(VIDEO) JOKIĆ RAZBIO LEJKERSE! Bogdan i Teo delili asistencije, Bobi iskoristio minute!

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse kod kuće rezultatom 125:116, uz odličnu partiju srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Jokić je za 32 minuta na parketu ubacio 21 poen (8/14 iz igre) i dodao po šest skokova i asistencija i dve ukradene lopte.

Efikasniji od Jokića u pobedničkom timu bio je samo Džamal Marej, koji je ubacio poen više (22p), Pol Milsap je meč završio sa 21 poenom, dok je Geri Heris dodao 19. U poraženom timu najbolji je bio Bruk Lopez sa 29 postignutih poena.

Sakramento Kingsi su takođe zabeležili pobedu prethodne noći. Tim iz Kalifornije je savladao Orlando rezultatom 94:88, a dobar meč odigrao je i srpski košarkaš Bogdan Bogdanović.

Bogdan je bio blizu dabl-dabl učinka na ovoj utakmici. Za 27 minuta na parketu upisao je osam poena (3/12 iz igre, 2/8 za tri), 10 asistencija, tri skoka i ukradenu loptu.

Domaću ekipu do pobede su vodili Garet Templ sa 23 poena i Kosta Kufos sa dabl-dabl učinkom (18p, 13sk). U redovima Orlanda, najefikasniji je bio Džonatan Simons sa 25 poena i pet skokova.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa upisali su izuzetno važnu pobedu u borbi za plej-of, pošto su kod kuće savladali Klivlend Kavalirse 116:102.

Miloš Teodosić je za 18 minuta u igri imao tri poena, dva skoka i šest asistencija, dok je Boban Marjanović za devet minuta upisao šest poena i tri skoka.

U redovima domaćeg sastava, sjajnu partiju je pružio Deandre Džordan sa 20 poena i 23 skoka. Kod Kavalirsa, Lebron Džejms je imao 25 poena, 10 skokova i šest asistencija.

foto: Printscreen

Kurir sport, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: FSS trenira strogoću. Imaju li ove kazne smisla?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track