ČANAK PRED METALAC: Neće doći sami sebe da pobede!
Foto: ABA Liga

SUPERLIGA SRBIJE

ČANAK PRED METALAC: Neće doći sami sebe da pobede!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da crno-beli kao favoriti dočekuju valjevski Metalac, ali da poslednjeplasirani tim B grupe Superlige neće sam sebe da pobedi, već da moraju da pristupe ozbiljno i koncentrisano kako bi nastavili niz trijumfa.

"Još jedna utakmica u kojoj smo favoriti, ujedno i prilika da pokažemo napredak u fazama igre gde stvari nisu funkcionisale. Metalac će sigurno pružiti maksimum i neće doći u Beograd da sam sebe pobedi. Prema tome, za nove bodove nam je potrebna ozbiljnost i koncentracija, što zahtevam od svih igrača", izjavio je Čanak.

On je naveo da probleme sa povredama imaju kapiten Novica Veličković i Strahinja Gavrilović, dok postoji šansa da se u postavi nađe Kvame Von.

Zamenik kapitena Mihajlo Andrić rekao je da Partizan ni u jednom trenutku ne sme da se opusti jer želi da prvi krug takmičenja završi sa maksimalnim učinkom.

"Želimo da prvi krug u ligaškom delu završimo sa maksimalnih 5:0. Nemamo ni vreme, ni pravo da se u bilo kom trenutku opuštamo. Tokom priprema smo videli šta može da nam se desi ako ne uđemo u utakmicu na pravi način i mislim da smo tu lekciju savladali. Kako se bude bližio plej-of, verujem da ćemo i mi na terenu biti sve bolji", izjavio je Andrić.

Utakmica 5. kola grupe B Superlige Srbije između Partizana i Metalca igra se sutra od 18:30 u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

kurir.rs / Tanjug

foto: ABA liga

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ronaldo ili Mesi? Ovo je definitivni odgovor na pitanje ko je bolji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track