ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE: Besplatan ulaz na prvi meč finalne serije Superlige
Foto: Saša Pavlić

BORAC I ZVEZDA U BORBI ZA TITULU

ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE: Besplatan ulaz na prvi meč finalne serije Superlige

Košarka -

Finalna serija košarkaške Super lige Srbije između Crvene zvezde i FMP-a počeće u četvrtak, a ulaz na tribine za prvi meč biće besplatan, saopštili su danas crveno-beli.

Košarkaši Zvezde juče su saznali ime rivala u borbi za trofej, odnosno da će se u reprizi prošlogodišnjeg finala sastati sa FMP-om.

FMP je u polufinalu pobedio Borac sa 2:1, dok je Zvezda prethodno eliminisala Partizan sa 2:0.

Prva utakmica finala igra se u četvrtak od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Zvezda obaveštava svoje navijače da će ulaz na tribine dvorane 'Aleksandar Nikolić' za prvu utakmicu biti slobodan. Ovim gestom klub želi da zahvali svim pristalicama crveno-belih za podršku koju pružaju timu u ovoj sezoni, ali i da omogući svojim navijačima da dodju u dvoranu u što većem broju i bodre svoj tim u borbi za novu titulu prvaka Srbije, četvrtu u nizu", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, raspored ulaska u dvoranu ostaje isti - ulazak na tribine B i C biće slobodan, dok će svi vlasnici sezonskih karata tribine ulaziti na ulaze A i D.

Za parter B, parter 4, lože, plave lože, bele lože i mesta pored terena vlasnici sezonskih ulaznica, ulaze u halu kao i do sada, na svoje standardne ulaze.

kurir.rs / Beta

foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Partizan se pojačava. Evo kako se obezbedjuju pare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track