TRENER ZVEZDE MIRAN! Tomić: Za sada ne želim da pričam o očekivanjima
Foto: Crvena zvezda

sa konferencije

TRENER ZVEZDE MIRAN! Tomić: Za sada ne želim da pričam o očekivanjima

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da ne želi da priča o ciljevima ekipe za predstojeću sezonu, ali da i da je zadovoljan kako su protekle pripreme ekipe.

"Ne bih hteo da pričam oko očekivanja. Želimo da odigramo dobru utakmicu, da navijači budu zadovoljni našom igrom, a na kraju i pobedom. To je jedino što mogu da vam kažem u ovom trenutku. Odgovorio sam na pitanje posle prve konferencije, da je cilj da idemo iz utakmice u utakmicu, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu", rekao je Tomić novinarima na Malom Kalemegdanu pred početak nove sezone.

Zvezda će sutra od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati Cibonu u provm kolu ABA lige i to samo nekoliko dana po osvajanju prvog trofeja u sezoni kada je osvojen Superkup.

"Pričao sam da smo se u Olimpijakosu šalili da je bolje da se pobedjuje nego da se gubi, tako da sam zadovoljan igrom i svim igračima. Zadovoljan sam kako su prošli pripreme, prijateljske utakmice i Superkup, nemam zamerki ni od jednog igrača, ni od stručnog štaba, sve ide kako smo zacrtali pre početka priprema", rekao je Tomić.

Novinare je zanimalo koliko je zadovoljan adaptacijom novih igrača, Tomić je rekao da je i na tom polju sve prošlo u skladu sa njegovim željama.

"Faje je bio MVP Superkupa, Perperoglua svi znate, on je odigrao fenomenalno svaku utakmicu, kao i Ragland i svi koji su došli. To ništa ne znači u ovom trenutku. Trebalo bi kao tim da se pripremamo za svaku utakmicu posebno", kazao je trener crveno-belih.

On je dodao da Dejan Davidovac zbog povrede neće biti na raspolaganju za sutrašnji meč.

"Juče je odradio prvi trening sa kontaktom, u jednom delu je učestvovao u igri i ide sve po planu. Neće biti u ekipi, jer je dosta rano, smatram da igrač mora bar nedelju dana da bude u treningu pre nastupa", rekao je on.

Kurir sport

Foto: Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track